基督家庭

跳至

首頁

尾頁

別墅

復活節第一日早上驗到有bb,系好開心但又擔憂,因為我第一胎未到三個月就小產咗,醫生話曾經有過小產經驗之後再有都有可能會小產,所以…超級擔憂!我宜家好需要大家既力量為我祈禱,好想bb可以健康出世,有屬於佢既人生,求代禱

大宅

BK Milk勳章

回覆:求大家為bb祈禱

God bless you!

別墅

為你和你的家人和bb祈禱!

大宅

引用:復活節第一日早上驗到有bb,系好開心但又擔

原帖由 alice3937 於 14-04-19 發表
復活節第一日早上驗到有bb,系好開心但又擔憂,因為我第一胎未到三個月就小產咗,醫生話曾經有過小產經驗之 ...
求主保守!

別墅

多謝各位

男爵府

回覆:alice3937 的帖子

很明白你感受, 放心, 每晚為bb 禱告, 主必保守!

別墅

回覆:Emanuelb 的帖子

thx so much!

大宅

Pray for u !!!!

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

姊妹,我明白你ga~
「兒女是耶和華所賜的產業,所懷的胎是祂所給的賞賜。」
希望呢一刻可以與你同心禱告:

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

alice3937 發表於 14-4-19 08:44
復活節第一日早上驗到有bb,系好開心但又擔憂,因為我第一胎未到三個月就小產咗,醫生話曾經有過小產經驗之 ...
不要担心, 一切盼望從我們的 神而來, 願主幫助你同BB, 歡歡喜喜迎接新生命.

凡事包容, 凡事相信, 凡事盼望, 凡事忍耐; 愛是永不止息的.

在主內有盼望, 繼續祈禱 主耶穌一定會帶領你同BB平平安安的.

子爵府

樓主, 你要有好強的信心.
雖然醫生這樣講, 但你要信我地的主耶穌係大有能力架,
呢啲其實係『咒詛』, 主耶穌都可以驅趕.
假如, 你的信心擺錯位, 信醫生的說話會發生, 事情就如你信心所成就架喇!

即一個老人家覺得果頭近, 咁佢就好快check 到呢度唔舒服, 果度痛一樣. 之後事件就如信心所成就, 就真係果頭近...

所以, 你要有堅定的信心, 信主一定可以陪你走過....

祝福你...

大宅

BB防敏心得分享勳章

你好,我都係基督徒,上次到差不多三個月時bb停止了心跳。半年後,我再次懷孕,現在已32週,雖然現在仍有很多擔憂,但經歷上次,讓我更預備成為別人媽媽,你比多些信心,神已為我們預備最好,你都多為胎兒禱告,我是用這個資料為bb禱告
http://www.do-this-prayer.org/prayer_handbook/book/God_gift/content.html

首頁

尾頁

跳至