自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今天問左, 新客簽24個月.

pccw固網電話 + 網上行6/8mb + now 亞記新聞台 & 2條自選頻道
$228+$66=$294 另送固網電話及網上行上網一個月月費, 及一個電子磅
另加$28/月有pccw台手提電話sim咭一張, 包500+300分鐘及全套增值服務.

以上plan抵唔抵??

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

OK 喎,

咁只係上網有冇優惠 (新客) ?

原文章由 可樂皓皓 於 07-9-19 22:31 發表
今天問左, 新客簽24個月.

pccw固網電話 + 網上行6/8mb + now 亞記新聞台 & 2條自選頻道
$228+$66=$294 另送固網電話及網上行上網各一個月月費, 及一個電子磅
另加$28/月有pccw台手提電話sim咭一張, 包500+300分鐘 ...

大宅

Dear all,

Please check your PM.

大宅

Hi felixgirl
can u pm me too, i want to check about mobile.

大宅

Dimsuen,

大宅

pccw既手機網絡你真係要諗清楚, 我之前開左個plan好似好抵, 但係d人成日話打唔到電話比我, 但係我又無收過miss call wor, 連打出都有問題, 直至有一次亞囡學校不停打電話比我, 搵我唔到, 我至去pccw投訴, 投訴無用, 唯有轉台, 要賠成3000幾比pccw, 但係之前預繳既又無得攞番, 佢地d plan好有問題, 又話每個月送你免費睇波或moov, 但係原來trasmission要收錢, 我老公之前睇左15分鐘免費既波, 張bill要收佢5佰幾蚊, 無申請既服務又照收錢, 打電話去問佢地話收到單, 如果我地唔打去, 即係要, 咁每個月就會自來動收錢, 佢地擺明騙人
原文章由 Felixgirl 於 07-9-21 16:25 發表
Dimsuen,

大宅

Dear all,

首頁

尾頁

跳至