心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

禁止訪問

回覆:KittyKittylolo 的帖子

複式洋房

回覆:walnutman0509 的帖子

放唔低之前7年感情

大宅

你都識講拖拉左7年,即係之前段感情都係有問題,而且你已經同新男友都開始左,向前看吧!

複式洋房

回覆:誰是最愛?

7年係感情定愛情?
你要感情定愛情?

複式洋房

回覆:boey1234 的帖子

係愛情,為左佢,我流左好多眼淚

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

唔好復合, 試下新男友
EX鐘意等你, 叫佢自己等

複式洋房

回覆:gigi1020 的帖子

見到ex好down,我心好痛……

大宅

gigi1020 發表於 14-4-22 12:29
唔好復合, 試下新男友
EX鐘意等你, 叫佢自己等

YES !!!

複式洋房

回覆:KittyKittylolo 的帖子

一不離二,你要諗清楚佢可能會走第二次

wcpcelia  agree  發表於 14-4-29 12:23
iusiube  true  發表於 14-4-26 22:05

複式洋房

回覆:poting513 的帖子

其實都怪自己放不低

大宅

你愛你ex7年,你ex就唔珍惜你,何苦呢

復合又如何,係唔夾就係唔夾

大宅

未放得低ex, 點解又要同新男友開始?
一定要拍拖架咩?無咗段7年感情唔可以先單身,等自己心態做好調整先再開始架?
而家同人開始咗,又話掛住個ex, 咁樣做有啲不負責任,只會傷害全部人

複式洋房

回覆:bocopo 的帖子

我都同ex講,系佢唔珍惜我先……如果珍惜我,應該已結婚了!只不過而家既佢,從來未曾對過我咁好,見到佢系我面前留眼淚,叫我唔好走,我心好難過……

複式洋房

引用:未放得低ex, 點解又要同新男友開始?一定要

原帖由 caka0214 於 14-04-24 發表
未放得低ex, 點解又要同新男友開始?
一定要拍拖架咩?無咗段7年感情唔可以先單身,等自己心態做好調整先再 ...
我同意你咁講……所以我而家都後悔自己太快開始新戀情……無奈當時對ex死心,加上朋友慫恿!不過我又諗,要不是有了新男友,ex未必會咁樣,可能只會繼續拖……

大宅

引用:Quote:原帖由 caka0214 於 14-04-24 發表未

原帖由 KittyKittylolo 於 14-04-25 發表
我同意你咁講……所以我而家都後悔自己太快開始新戀情……無奈當時對ex死心,加上朋友慫恿!不過我又諗,要 ...
你個ex咁多年嚟都未試過咁對你,但就因為你依家有新男友就即刻變晒,到你揀返佢,好大機會又變返以前咁架啫
呢啲男人值唔值得食回頭草,你自己諗喇
我唔係話你揀新男友就一定好過你個ex, 只係呢個世界唔係只係得呢兩個男人,可以俾你選擇嘅路亦唔只係得兩條,不如搞清楚自己個心先啦
希望你理清思緒後,走出呢個困局,得到幸福

rachel_ching  Yes...  發表於 14-5-2 15:13

複式洋房

引用:Quote:原帖由 KittyKittylolo 於 14-04-25

原帖由 caka0214 於 14-04-25 發表
你個ex咁多年嚟都未試過咁對你,但就因為你依家有新男友就即刻變晒,到你揀返佢,好大機會又變返以前咁架啫 ...
好多謝你呀

男爵府

KittyKittylolo 發表於 14-4-22 08:49
係愛情,為左佢,我流左好多眼淚愛你的男人是不會讓你為他流眼淚

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

傻妹,你要想清楚呀!
我都可以用過來人既身份來分享我既故事你聽:
曾經好鍾意好鍾意一個男仔...同佢一起既時間總是過得好快!開心既時候超開心,但佢總會有意無意令我哭令我好傷心!為佢流既眼淚都唔知有幾多公升!
最後拖拖拉拉痛苦地了斷!
之後(隔成兩年)同另一個男仔拍拖... 我認我自私搵個愛我既就算、而個心總會想起佢...! 呢個時候「佢」又返黎我身邊! 成日送花比我叫我同番佢一起!
個心當然想但理智叫我要想清楚!

不過有樣野我好果斷!就係第一時間同男朋友分手! 因為心有的不是他、我唔想他做水泡! (同埋好殘忍姐、人地一心一意對我、我竟然個心有第二個)

分咗手後、自己一個人去咗散心、諗番起好多野。
最後都冇同「佢」一齊

之後(好一段時間好似5年幾!) 就識到依家既老公...
老公同「佢」最大既分別就係成日有意無意令我... 笑!
其實老公係個好木獨既一個人黎,我都唔知點解會覺得佢好笑?!
好似依家寫緊呢斷野諗起佢我已經笑笑口!
望一望個鍾、老公應該忙得一頭煙(放工前總會特別多工作) 個肚應該有點餓,又顧住做快d可以準時放工趕返黎見我同BB! (or just 趕返黎食飯XD)
一諗起佢個傻樣我真係覺得好好笑!

就如「愛我請留言」(sor, 講d師奶劇XD) 裡面公公話:「果個人(即"the One")米就係令你笑果個囉!「笑」才可以維繫,掛念、一生一世」

希望您可以找到呢個時常令你笑既人!

rachel_ching    發表於 14-5-2 15:14
waterpower   好好既分享  發表於 14-5-1 01:38

大宅

引用:Quote:原帖由 caka0214 於 14-04-25 發表你

原帖由 KittyKittylolo 於 14-04-25 發表
好多謝你呀
唔好咁客氣

首頁

尾頁

跳至