心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

我好唔開心:-( 因為我c6嘅過去ㄧ直困繞住我,令我好辛苦好想死..:cry: (我同佢拍拖三個月就開始發生好多好多問題全都係佢過去

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 miki516 於 07-9-22 03:03 發表
我好唔開心:-( 因為我c6嘅過去ㄧ直困繞住我,令我好辛苦好想死..:cry: (我同佢拍拖三個月就開始發生好多好多問題全都係佢過去

拍拖3個月已經好多問題....咁仲可以結埋婚之後仲係道比佢過左去d野困鐃....咁你係唔係好矛盾呢?

人誰無過呀,大家都有過去的歷史如果你係3個月的日子發現大家有問題之後你冇離開佢咁即係已經接受左佢個歷史啦,咁同得佢生活落去即係你包容左佢一切啦,點解而家仲拎返出來講呢?

男人你選架嗎?呢條路都係你選架嗎?咁你應該專重返自己決定啦,如果唔係點解要用自己個青春同時間留係佢身邊者,就係你覺得可以同佢一齊先留低者,用左咁多時間先來數自己個男人不是係唔係有點那個呢?用佢過去d野來日嘈夜嘈又生又死,太冇意思啦.做返d有建設性的事啦.
<br><br>

男爵府

有時好難講, 對方提起舊菜時個心實有頂住架,
你越係緊張同愛得佢c9多, 就越唔想佢同舊菜有
開心ge過去, 但係一直諗一直諗落去...人都癲,
又浪費時間wor, 因為佢地ge事已經是過去,
根本冇得時間倒流, 而家c9已經同自己一齊,
我要享受&珍惜而家我同佢有ge時光, 我唔要
成為佢的過去, 我要是c9唯一一個可以行到最後
的女人, 人生就是這樣, 有喜有悲,.......

但願人長久, 珍惜眼前人

洋房

救命

唔係我要舊事重提:cry: 我已經接受左佢歷史包容左佢一切,重幫佢搞番好佢同屋企關係,因為佢嘅過去令我失去個仔.龍鳳胎只保得住個女(因為佢傳染左性病俾我):-(我都願諒佢...我知佢以好內(久)我重做左好多嘢幫佢企番起身, 我地個女都就快ㄧ歲半但點解佢以前d所為女友重要打電話鬧我(我電話係佢舊同學女友俾佢地)其實我同老公傾過我越來越控制唔到自己EQ,佢話我以前只掛著幫佢以致忽略自己.其實我知唔應該記得所有唔開心嘅事,但近來我唔知點解以前嘅事不停出現係我腦海,我控制唔到令我好辛苦....我知老公好鍚我好愛我,佢因為我完全改變晒所有所有....佢以前d生活思想可以用垃圾來刑容佢都同意.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁不如你轉電話號碼啦,同埋要同你個舊同學個女朋友絕交添呀!
原文章由 miki516 於 07-9-23 01:20 發表
唔係我要舊事重提:cry: 我已經接受左佢歷史包容左佢一切,重幫佢搞番好佢同屋企關係,因為佢嘅過去令我失去個仔.龍鳳胎只保得住個女(因為佢傳染左性病俾我):-(我都願諒佢...我知佢以好內(久)我重做左好多嘢幫佢企番起 ...
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

首頁

尾頁

跳至