自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

jolo 發表於 14-4-23 14:31
唔知又搵咩藉口撐呢呵??
我估係 : 個阿媽有執屎, 無整污糟地方, 香港人唔包容隨街痾屎

佢地D扭曲思維, 就算有張紙都唔啱啦, 大街大巷除褲痾屎同狗有咩分別?

原來香港人當佢人辦都係唔啱0既

男爵府

回覆:(屎圖慎入)壹週刊放新片 個大陸小孩原來係直接屙屎落地

宜家有圖有真相啦,無得拗你話呀,叫人㸃包容,簡直低劣文化,唉!呢個世界唔係有錢大晒,自己丟架俾人話仲死撐,算把啦,蝗蟲唔該唔好全世界周圍侵略,映衰其他香港台灣華人

子爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

就黎五一"蝗金"周,
港人又要"柄"埋晌屋企....

男爵府

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:(屎圖慎入)壹週刊放新片 個大陸小孩原來係直接屙屎落地

國內好似不能直接在網上看壹傳媒嘅嘢架!

大宅

畀面勳章

唉…
大街大行
小朋友真陰公,2個大人係咪有病呀…
知唔知咩叫私隱架??

扭扭家族之這一家四口~ 扭扭批PA~扭扭條MA~扭扭粉FI姊~扭扭蛋TOR弟~

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

引用:有圖有真相,的確很驚嚇,應該貼圖去比大陸

原帖由 happy18 於 14-04-23 發表
有圖有真相,的確很驚嚇,應該貼圖去比大陸網民睇下,可能他們也不知有這情況,這情況下,這對父母是錯哂, ...
有人在微博貼了。但又如何呀?佢地只會一味話香港人歧視佢地

珍珠宮

請馬上轉去微博

等d 大陸狗仲以為all 屎都係文化..
要黎尊重..

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:+本帖最後由+1仔1女+於+14-4-23+13:59+編輯

原帖由 1仔1女 於 14-04-23 發表

之前有人話個大陸女人有用片片墊住,而家有圖有真相
週街痾..... 都算!大大個渠位對住渠位痾啦!橫掂D食店都成日倒污落去,一件污兩件穢!雖然都係超討厭,起碼... 唔係喺行人路丫!

小孩急可以教佢忍!我孕吐唔記得袋嘔吐袋都識跑去渠蓋位啦.... 若果.... 我遇見佢地忍唔住週街痾,我又剛巧經過兼孕吐發作... 你有你大條道理「小孩就是不能忍」,咁我「孕吐就是不能忍」就即嘔落該小孩身上可以嗎?!唔好話我係大人呀!肚入面果個好細咋!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

要包容得無問題 佢父母食番舊屎落肚我就包容你地

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 1仔1女 於 14-04-23 發表本帖

原帖由 baby_chu 於 14-04-23 發表
週街痾..... 都算!大大個渠位對住渠位痾啦!橫掂D食店都成日倒污落去,一件污兩件穢!雖然都係超討厭,起 ...
講得好呀 孕吐忍唔到嫁 我真係話嘔就嘔

男爵府

BK Milk勳章

低等動物

禁止訪問

禁止訪問

珊瑚宮

首頁
23456...11

尾頁

跳至