跳至

首頁

尾頁

大宅

即係海洋花園馬路同出面海邊條大路嘅 intersection.

尋晚已經見到一單 (成架車打左個白鴿轉)

剛剛又見到﹐已經清理緊現場 (但係見到地下有個碎晒嘅頭盔)。

各位喺哥頭出沒多嘅要小心D﹗

就算自己啱晒都好﹐要brake 一 brake....

有好多盲毛唔停唔讓。

我都唔夠膽行埋邊條線。

伯爵府

原文章由 MegumiSan 於 07-9-27 15:17 發表
即係海洋花園馬路同出面海邊條大路嘅 intersection.

剛剛又見到﹐已經清理緊現場 (但係見到地下有個碎晒嘅頭盔)。

就算自己啱晒都好﹐要brake 一 ...

歌到d人成日都開好快

大宅

原文章由 BABALALA 於 07-9-27 15:23 發表

歌到d人成日都開好快

係啊﹐真係唔係講笑。

我地又有BB嘛。

大宅

原文章由 MegumiSan 於 07-9-27 15:17 發表

就算自己啱晒都好﹐要brake 一 ...

我daddy部車上年都係個到俾車撞,佢要讓先,但只收油唔停車,咪炒落我daddy部車.我daddy部車total lost,好彩我daddy同mami都只係撞親小小,有驚無險.通常有大陸牌d車都開得好快 ,要加陪小心:lol::" />

大宅

原文章由 Cathy2002 於 07-9-27 15:32 發表

我daddy部車上年都係個到俾車撞,佢要讓先,但只收油唔停車,咪炒落我daddy部車.我daddy部車total lost,好彩我daddy同mami都只係撞親小小,有驚無險.通常有大陸牌d車都開得好快 ,要加陪小心:lol::" /> ...

Total lost﹐好驚啊﹗﹗

你Daddy無事真係要還神。

大宅

原文章由 MegumiSan 於 07-9-27 15:56 發表

Total lost﹐好驚啊﹗﹗

你Daddy無事真係要還神。

係呀,好彩部車夠硬淨...

大宅

係培華出大馬路要望右, 最衰係有d好高o既植物(紅紅地)擋住視線, 以前冇o架, 宜家嗰度真係要停低望清楚先好出, 我尤其是怕d電單車, 因為好難望到佢地.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 十月變形記 於 07-9-27 16:21 發表
係培華出大馬路要望右, 最衰係有d好高o既植物(紅紅地)擋住視線, 以前冇o架, 宜家嗰度真係要停低望清楚先好出, 我尤其是怕d電單車, 因為好難望到佢地.

其實澳門好多路口都有d會阻住視線既植物架啦..綠化係好..我都好like..不過..好心路口位就唔咁綠化啦..真係好危險

首頁

尾頁

跳至