網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

弄了两天,也弄不清怎麽买,有没有人能告诉我选了货以要怎样做

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

下單, 揀送既地址, 比錢, 等收貨!
放下自在

男爵府

2024年龍年勳章

引用:弄了两天,也弄不清怎麽买,有没有人能告诉

原帖由 jocelyn123 於 14-04-27 發表
旺旺seller有冇货,幾時發货,包唔包邮,如果你要集運,咪比集運倉區域問下送果到可唔可以免邮或者減少少運費咁囉!有時seller會叫你拍咗先改價,咁你咪喺購物車到click件貨,click結算

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:初次淘宝

跟著會去咗確認訂單版面,你咪check地址,金額,冇問題就click確定!之後會彈去支付寶版面,你就唔好比銭,旺旺seller話已拍,佢呢個時候會改運費(如果佢肯改),

男爵府

2024年龍年勳章

咁跟著我通常會用手機的chrome 開淘寶account,click我的淘寶,已買到的寶貝

男爵府

2024年龍年勳章

檢查頭先訂單seller係咪真係已改運費,冇問題就click 付款,會轉去支付寶版面,咁你咪比錢囉!如果要用pps比錢,咁你就要喺chrome設定改電腦版本先可以用pps比$!因為我唔係買嘢,暫時比唔倒你睇!sorry

侯爵府

jocelyn123 發表於 14-4-27 00:38

想淘寶第一件事, 開淘寶帳戶~

大宅

回覆:imlook 的帖子

點樣整集運?

大宅

引用:點樣整集運?

原帖由 Chucherry1234 於 14-04-27 發表
點樣整集運?
你揀左心水集運公司,將d貨送去集運到,貨到就集回港。又或者用國際轉運都得。國際運教學: http://www.taobao.com/go/chn/transit/selfpick/cht.php?spm=0.0.0.0.DYvZMh

男爵府

其他我好少用旺旺,不用旺旺改價的話,覺得淘寶似g market

大宅

回覆:crazycrazy 的帖子

點整pps 付款?

首頁

尾頁

跳至