網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

條褲洗後嚴重縮水,洗完得番33"點著

我為貓狂

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:以後不會再去桔x買衫

我為貓狂

珍珠宮

我為貓狂

珍珠宮

我為貓狂

大宅

而間服務態度好唔好的,我會換客服問

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

oh no

大宅

我都有買呢件,我係洗左先試上身,我覺得好窄,我以為係我揀細左size

珍珠宮

引用:我都有買呢件,我係洗左先試上身,我覺得好

原帖由 siukiki630 於 14-04-30 發表
我都有買呢件,我係洗左先試上身,我覺得好窄,我以為係我揀細左size
我未洗前試穿過啱長度,洗完起碼縮左5至6吋

我為貓狂

男爵府

BK Milk勳章

我買咁多次都無事可能係今次啲用料問題

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

噢?我都有呢間買返工褲,又未試過咁~
不過佢某d褲質地會起毛粒!

大宅

除了桔X, 我暫時找不到這價錢&可接受QUALITY的店, 請問大家有沒有其他店介紹?

大宅

桔熊愈來愈貴又差左,但我偏大碼好難買衫,有無其他好介紹?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我長期有買桔x衫, 好彩未試過發生咁既事, 可能係個別款式用料問題
我都係比較大碼, 上網買衫又無得試size, 唔想太貴又唔岩著唯有買桔x
雖然話可以退換, 但運費都唔平, 我有時淘左唔岩著, 平平地既我會由得佢算, 或者送比其他fd/拎去回收
我都想知有無d同桔x差唔多價位, 又有多d大碼size既淘店介紹
thx

大宅

我都著開大size 之前買過一次啲料唔係好得就無再買 因為我買大size好多都70人仔up 仲要計運費 我都搵唔到有其他鋪頭買 所以去h&m買 有啲都大size 但無款

男爵府

我試過條牛仔褲側邊爆哂線
同佢講都係賠5蚊咋
好老實運上去都唔平
呢間服務真係麻麻
質數仲差左但貴左
我都少買左好多

大宅

我長期都有幫襯佢架, 不過佢D貨真係一DD, 咁多年黎我都淘過唔少雷物....
但因為我呢D SIZE, 真係無乜有款既選擇, 所以我都係繼續幫襯佢....
而家我買襯佢D野都要金精火眼, T SHIRT果D, 特別係淺色, 要睇下佢個MODEL影出黎透唔透, 我以前買過好多都係勁薄, 根本著唔到出街

別墅

我淘過幾次大大話話有幾十件,當中有幾件係同佢呎碼不符外,其它都ok喎,可能真係個別事件

大宅

我都長期買佢架, 我個SIZE 好麻煩, 買普通衫剛剛好穿唔到, 買加大碼衫又大件, 所以買佢多....暫時都有無遇過縮水, 係覺得佢D 背心同TSHIRT 既POLYESTER 料好吉肉, 所以係佢度只係買綿同, 雪紡同POLYESTER 既外套(好似厚雪紡咁), so far 都合身同幾好著

我都想搵另一間架, 因佢D料同價錢都貴左好多, 但so far 都搵唔到, 始終佢D 款真係幾靚架, 手工相對價錢黎講都OK, 暫時都搵唔到邊間代替佢

以前都有試過其他大碼衫, 唉....要去到百幾蚊D手工同款先叫同桔X差唔多, 我都好想搵到第二間大碼衫店

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

以前淘過好多落到來似布袋E+我只係呢間淘衫,價錢不貴算係著得上身咁啦不過佢真係愈來愈貴
幸福沒有捷徑 只有經營

首頁

尾頁

跳至