自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我唔係想比較佢哋 ......

亞 Lam 曾經將Paravotti 唱咗嘅一首歌改編成 "友愛長存",
我想知這首原本由 Paravotti 唱嘅歌名? 喺邊隻碟?
唔該, 有冇人知道??
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

大宅

原文章由 leeleelumlum 於 07-10-2 20:31 發表
我唔係想比較佢哋 ......

亞 Lam 曾經將Paravotti 唱咗嘅一首歌改編成 "友愛長存",
我想知這首原本由 Paravotti 唱嘅歌名? 喺邊隻碟?
唔該, 有冇人知道?? ...
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我睇到呢d資料,唔知係咪你要既

友愛長存原裝英文版 - Amigos para siempre (Friends for life)
原唱者 - Sarah Brightman & José Carreras

[ 本文章最後由 小草 於 07-10-3 14:40 編輯 ]

大宅

唔該哂 ..... 咁我係咪記錯咗pavarotti唱呢...

原文章由 小草 於 07-10-3 14:31 發表
我睇到呢d資料,唔知係咪你要既

友愛長存原裝英文版 - Amigos para siempre (Friends for life)
原唱者 - Sarah Brightman & José Carreras

首頁

尾頁

跳至