跳至

首頁

尾頁

複式洋房

搵西灣河好o既畫班? 4歲

複式洋房

之前有媽咪介紹文娛中心教畫o既 Ms Fan畫班,
最近佢搬左去附近有自己o既畫室,其實係分校
0黎o既,總校0係荃灣,即係藝術文化廊囉。仔仔
開學時要減一d課外活動,係一定都要保留0係
藝術文化廊學畫畫,話係減壓喎,咁我知道亞仔
有壓力,又係o架,Ms Fan好識得同細路溝通,
又教倒野,最緊要係亞仔鐘意囉。

話時話,文娛中心對面都有幾間畫室,可以睇下。

[ 本文章最後由 kirkma 於 07-10-9 10:30 編輯 ]

子爵府

醒目開學勳章

早幾日係街有人派傳單...
畫班..係西灣河..
www.artistickids.com.hk
]

複式洋房

多謝各位,

www.artistickids.com.hk 係奇傑創作坊,我對0係街頭派傳單o既班,唔係咁睇好,感覺唔好,但都多謝 angelcheung 提供資料。

有間博藝軒,0係側魚涌華蘭中心,有冇人上過堂?

同藝術文化o既ms fan傾過電話,遲d上佢畫室見面,睇下點情況。

原文章由 angelcheung 於 07-10-10 12:45 發表
早幾日係街有人派傳單...
畫班..係西灣河..
www.artistickids.com.hk

複式洋房

如果記得冇錯,藝術文化o既ms fan是否就系曾經系迦南幼稚園做過0個位?

原文章由 wingwanga 於 07-10-11 09:13 AM 發表
多謝各位,

www.artistickids.com.hk 係奇傑創作坊,我對0係街頭派傳單o既班,唔係咁睇好,感覺唔好,但都多謝 angelcheung 提供資料。

同藝術文化o既ms fan傾過電話,遲d上佢畫室 ...

禁止訪問

別墅

原文章由 wingwanga 於 07-10-11 09:13 發表
多謝各位,

同藝術文化o既ms fan傾過電話,遲d上佢畫室 ...

wingwanga
我女兒在奇傑(西營盤)學了八年,最初由塗鴉至現在畫得有板有眼,實在令我很感動,多得他們的導師的啟發,最近收到家長信知道他們把灣仔分校遷往西灣河。值得你不妨一試。

複式洋房

多謝各位媽咪幫忙同介紹,
感到花多眼亂,
終於揀左藝術文化0勒,
唔該璽各位。

複式洋房

之前有bk媽咪講過miss fan 係迦南幼稚園o既藝術總監。

剛剛睇過miss fan o既網介紹,原來佢又係童軍領袖,囉左傑出旅團領袖榮譽(想打個網址出黎比大家睇,不過唔識囉出黎)。

原文章由 lauksuk 於 07-10-16 08:53 發表
如果記得冇錯,藝術文化o既ms fan是否就系曾經系迦南幼稚園做過0個位?

[ 本文章最後由 kirkma 於 07-10-24 13:02 編輯 ]

複式洋房

唔該,原來真係佢,佢o既網都見過幅相,唔肯定係米佢,又無介紹係米迦南幼稚園做,我亞仔以前係佢學生,聽朋友講佢而家好出名。

原文章由 kirkma 於 07-10-24 12:48 PM 發表
之前有bk媽咪講過miss fan 係迦南幼稚園o既藝術總監。

剛剛睇過miss fan o既網介紹,原來佢又係童軍領袖,囉左傑出旅團領袖榮譽(想打個網址出黎比大家睇,不過唔識囉出黎)。

...

洋房

原文章由 wingwanga 於 07-10-21 13:45 發表
多謝各位媽咪幫忙同介紹,
感到花多眼亂,
終於揀左藝術文化0勒,
唔該璽各位。

我的仔仔三歲,正想在西灣河一帶找畫班,可否告訴我藝術文化在哪裡?或其聯絡電話呀?

複式洋房

可以睇睇藝術文化o既網網
http://www.artforumn.org

原文章由 clara321 於 07-11-19 17:27 發表

我的仔仔三歲,正想在西灣河一帶找畫班,可否告訴我藝術文化在哪裡?或其聯絡電話呀?

首頁

尾頁

跳至