派對情報

跳至

首頁

尾頁

男爵府

因爸爸係一個好有要求的人, 佢希望孫仔百日宴可攪得好啲,

請問有無JM可介紹場地, 食物同環境唔太差, 價錢又經濟實惠呢?

THX!

別墅

我係mk 煌府擺酒,佢野食同service 都ok, 佢果時好肯配合我要求,而且都幾平。我仲有幾圍存菜,啱可以pm 我傾。

大宅

回覆:請問各位媽媽有無擺百日宴好地方介紹?

幾多圍?灣仔六國酒店幾好,我上次搞個個都讚

大宅

引用:幾多圍?灣仔六國酒店幾好,我上次搞個個都

原帖由 kimyau 於 14-05-09 發表
幾多圍?灣仔六國酒店幾好,我上次搞個個都讚
幾錢圍呀

伯爵府

nuriko 發表於 14-5-9 07:50
我係mk 煌府擺酒,佢野食同service 都ok, 佢果時好肯配合我要求,而且都幾平。我仲有幾圍存菜,啱可以pm 我 ...
請問係咪太子個間?幾圍大概幾錢呢?

別墅

叫做旺角架(旺角道) ,因為始創中心又有一間煌府,果間先係太子。
我果時擺6千到一圍,有乳豬,翅,鮑魚,蟹鉗,紅白啤酒任飲,叫做唔失禮嘅喇,同埋真係幾好食…個人食過其他煌府都無呢間咁好食。同埋出面通常只會比鮑片比你,已經好少可呢個價都有鮑魚。
我本身有幾圍存菜,但因為d fd 已經食過1次,我想訂第2d 餸,先問下有無人啱。
知道佢有d 3千幾圍, 想睇d menu嘅jm 可以留pm 你watsapp, 我send 比你

禁止訪問

引用:因爸爸係一個好有要求的人, 佢希望孫仔百日

首頁

尾頁

跳至