親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 lovelytwins 的帖子

YEAH我聽你意見去左官網買,去到俾錢個時先知有折扣, 平左120一張,好開心, 想問下係咪會即時收EMAIL有E ICKET?定去到講BOOKING NO.?因我見仲未有EMAIL,THANKS!

另外你有冇由布院溫泉介紹,我見JALAN而家小D選擇, 可能太早

子爵府

係, 一家去真係差幾千, 加上我只可以D旺季去,所以盡想平D

大宅

回覆:mlkk 的帖子

當然要print out email 隱陣d啦,收唔到打去cs.
我冇去由布院,去左別府。
我在樂天訂,我覺得選擇多過jalan.
我訂温泉酒店係超過半年前訂,你都要快d訂。
交通方便又正個d好早冇,日本人自己都好鍾意。

大宅

回覆:華航轉機去福崗

我坐新航去澳洲,得一小時係新加坡轉機都試過。原來兩架飛機泊喺隔離,一落機已經有指示。
但又有一次坐新航飛澳洲,喺新加坡轉機delay咗三四小時,原來佢地話有班北京飛新加坡嘅飛機delay,要等佢地一齊先飛澳洲。

大宅

thank you for sharing. I also want to try CI airline. do you think is it safe? as my hubby said CI's polit 好多係戰機出身. CX is too expensive......

agree with you, i also hv 4 ppl, save the fare difference for hotel accommendation... haha...

大宅

引用:回覆 lovelytwins 的帖子thank you for sha

原帖由 Littlepa 於 14-05-09 發表

thank you for sharing. I also want to try CI airline. do you think is it ...
It us hard to say if it is safe. No one can guess what will happen tomorrow .
坐左兩次都冇穿冇爛,haha !

首頁

尾頁

跳至