自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆:大囡8歲,細囡2歲,C6想我生多個

有錢有地方住既,都可以生三個,但要同老公傾掂數,如果唔無係要一直追仔點算

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

唔好為咗生仔而生

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

公爵府

我大仔3歲幾細仔1歲幾,我想追女生第3個,但c6唔想,屋企全屋男人,好悶ga,可能你c6都想有返個仔陪下,可以一齊打波游水

伯爵府

環保接龍勳章

引用:已年過30,我唔知仲生唔生多1胎好,雖然2個

原帖由 快閃哈哈 於 14-05-09 發表
已年過30,我唔知仲生唔生多1胎好,雖然2個囡佢都錫,但佢好明顯想要仔,我怕生左又係囡,無理由再追落去囉 ...
睇你自己想唔想!30都好young! 可以講明最後機會,仔女都好,之後封肚!

公爵府

引用:Quote:原帖由+looklook_66+於+14-05-09+發

原帖由 hippoo 於 14-05-09 發表
你点知男人like 生仔, 我見好多爸爸鍚個女濃
我身邊好多人一仔一女,爸爸都偏心個女,錫到女燶,個仔似透明咁

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由 sukiwongsk 於 14-05-09 發表

原帖由 looklook_66 於 14-05-09 發表
係,其實個個男人都鍾意仔,但同老婆就講仔女都得,聽得太多了
今時今日……唔係個個男人都咁古老思想架!

開心過每一天

洋房

其實都要睇你肯唔肯生,仲有生左係咪負擔到先

男爵府

兩夫婦感情好,又有經濟能力,生多個都無所謂,大家姐仲可以幫手湊

伯爵府

我老公好想要女(已有一個仔),奈何肚皮唔爭氣

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁大壓力唔好生啦

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+looklook_66+於+14-05-09+發

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

如果有相當經濟支持及喜愛多D小朋友而決定生多個,我會接受,但如果是因為追仔而生我唔會生,因為萬一係女,係唔係要繼續追

大宅

引用:經濟係首要考慮,同埋自己仲有咁既精力..我

原帖由 BIGPAT 於 14-05-09 發表
經濟係首要考慮,
同埋自己仲有咁既精力..
我都有咁諗,呢2年開始去下旅行,感覺上生多個又即刻困身左

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

各條件許可, 都可以追既, 但一定要講明仔好囡好, 都係最後一個囉
我在BK的成長~~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+sukiwongsk+於+14-05-09+發表

原帖由 快閃哈哈 於 14-05-09 發表
我就係怕有第4胎出現
佢講笑咁話叫我生到50歲
朋友是8姊妹,伯母42歲生了佢

大宅

引用:Quote:原帖由 快閃哈哈 於 14-05-09 發表我

原帖由 1928mickey 於 14-05-09 發表
朋友是8姊妹,伯母42歲生了佢
聽到都驚

男爵府

回覆 momoakira 的帖子

唔係個個兄弟姊妹都可以感情咁好

伯爵府

eggcarol 發表於 14-5-9 08:58
我都考慮緊,2個寶貝女,唔知追唔追個仔好?

我鄰居追到個仔, 我都替佢HAPPY

首頁
12345...7

尾頁

跳至