自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我對突然押後判決有點失望, 好多香港市民都

原帖由 jaycee_mami 於 14-05-12 發表
我對突然押後判決有點失望, 好多香港市民都關注事件, 連電視台新聞前日亦有報導昨日會有宣判.

醫生們應 ...
咁家庭為重唔應該做公職,應該多啲時間陪佢老母,一啲都唔尊重死者同佢家人,政府一定要改革醫委會,查乜要查九年???有人命死亡應該由警方去查,外國冇專家咩?香港晤夠醫生又返對,英聯邦醫生免試執業,以前香港又可以???

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

引用:Quote:megumiyu 發表於 14-5-11 22:38 點解

原帖由 w2b 於 14-05-12 發表
醫委會其實都好保護佢地自己D醫生,有幾公正真係天知。好希望今次佢地公正D去判斷件事。 ...
認同。 我覺得醫委會比香港政治更黑暗!

KYCHOW1231  無錯  發表於 14-5-12 19:53
w2b  十分認同  發表於 14-5-12 17:16

禁止訪問

男爵府

引用:好奇怪呢個PO幫親尹DR的都是洋房,+複式洋房

原帖由 sumaggie101 於 14-05-12 發表
好奇怪

呢個PO幫親尹DR的都是洋房, 複式洋房, 最多都係大宅
我雖然只是大宅,但在bk已很多年,只是平時很少留言,並不是打手,我只是説出自己的感受。我亦不是專業,不可作出判決,我相信、亦希望有一個公平、公開、公正的結果。
現在的bk 已不是以前一樣,亦是令我更少留言的原因,你們連基本對人的尊重都不會,更有什麼選資格批評人。

我家有2個小寶貝~~~

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

好奇怪

我08年註冊,麻煩你睇清楚先講。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

好奇怪

還有,資深的言論一定是對的嗎?

禁止訪問

回覆:對於劉美娟事件的少少想法

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

w2b 發表於 14-5-12 08:19
醫委會其實都好保護佢地自己D醫生,有幾公正真係天知。好希望今次佢地公正D去判斷件事。 ...
X2

由一頁紙既report 竟然可以變成一箱report, 真係好諷刺.

佢地班人醫醫相衞, 根本唔會真心地做到公平公正, 但響傳媒大肆報導下, 希望佢地做個樣都好, 要公平咁判.

複式洋房

引用:Quote:原帖由+megumiyu+於+14-05-11+發表點

原帖由 ~~nitto~~ 於 14-05-11 發表
絕對同意!個醫生有冇責任我唔識評論,但佢"聘請"嘅"病人"就好浮誇囉,點呀,做show咩?
仲有我想問如果 ...
我都覺你講得好過份!大家都唔無件事係點!

珍珠宮

好媽媽勳章

講個醫生有幾好都無用, 個BB唔係度喇..!!!!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

引用:她只是做回一個媽媽可以做既野,支持劉美娟

原帖由 Gerard 於 14-05-12 發表
她只是做回一個媽媽可以做既野,支持劉美娟
同時,我好同情佢地兩夫婦!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

好奇怪

咁⋯⋯每個人觀點未必一樣。曹操都有知心友啦,更何況係一D唔係大奸大悪既人?! 不過,感覺好個人,咩係細心亦好抽象。但係,BB高燒要3日預約係事實,有高燒係事實,最後谷鬼氣去醫院睇亦係事實。事實⋯⋯勝於雄辯。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

引用:希望嗰位兒科醫生會改善,我9年前試過佢間

原帖由 fungwongphie 於 14-05-11 發表
希望嗰位兒科醫生會改善,我9年前試過佢間診所,blacklist至今
過D料黎聽下啦……你早D出聲,就救番好多人!

禁止訪問

回覆:對於劉美娟事件的少少想法

伯爵府

回覆 Gerard 的帖子

懷胎十月, 點只26小時呀.
相信所有媽媽由第一日知道懷孕,理不理有冇見過,
都會捨不得自己的骨肉啦.

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+fungwongphie+於+14-05-11+發

原帖由 nobletree 於 14-05-13 發表
過D料黎聽下啦……你早D出聲,就救番好多人!
張太件事如果早D通係佢,我當時唔駛咁徬徨就真

直情一次都唔搵佢呀

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至