美容扮靚

跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

tung0409 發表於 14-6-19 10:01
hi, 你最後有沒有去到lumxxxx試做呀??
可否分享下覺得點? 價錢如何?
謝謝
我無啊,join左facial咋 (試做價)我想等多幾個月先,睇下間野係點既公司先決定

大宅

xyz.xyz.123 發表於 14-6-19 21:52
我最終冇去到,
join 左medilaxx 脫full body,.剛脫完第一次
係有痛, 我接受到, 最痛係pat pat &bikini ...
full body??

xyz.xyz.123  比我想像中平~~ 6萬幾, 我太多地方要脫喇~  發表於 14-6-20 00:26

珍珠宮

引用:Quote:tung0409 發表於 14-6-19 10:00 我覺

原帖由 shirleyshirrrr 於 14-06-19 發表
其實前兩日搽足cream就無咁痛
我第二次前幾日揸好多cream,好少少啦

侯爵府

shirleyshirrrr 發表於 14-6-19 22:18
我去dermex都痛啦不過為左無毛毛 唔想因為痛而減低度數
愈低度數就效果愈慢
...
d 人話derxxx係痛嫁, 唔太痛既應該只有medxxxxx 同lumxxxxx 部機, 不過如果脫bikini位的, 就算無痛機都會有感覺, 因為個部位太敏感喇。

我就是唔想一路受苦一路做呀, 所以應該唔考慮dexxx (依家佢又冇左永久,又貴, 又痛, 都唔知佢仲有咩competative) apxxx都唔考慮啦, 都是痛的, 暫時就是lumxxx同medxxxx兩者之間考慮吧.

今晚做lumxxx underarm, 做完同你們Report啦

侯爵府

shirleyshirrrr 發表於 14-6-19 22:19
我無啊,join左facial咋 (試做價)我想等多幾個月先,睇下間野係點既公司先決定
...
你是對的, 間公司咁新, 點知佢支唔支持得住貴租呀, 所以我都唔敢一買買貴treatment

侯爵府

xyz.xyz.123 發表於 14-6-19 21:52
我最終冇去到,
join 左medilaxx 脫full body,.剛脫完第一次
係有痛, 我接受到, 最痛係pat pat &bikini ...
謝謝你的回覆!
我依家會medxxx同lumxxxx兩者考慮邊間做小腿, lUmxxxx 就今晚去做underarm, 平平地試下佢, 小腿算大部位一定貴, 佢咁新我唔敢一買就買大部位。

咁你在medixxxx做full body 時, 脫小腿時是否不痛呀, 我見d blogger勁說無痛體驗, 都唔知真唔真, 問用家最真實!

thanks again for your sharing!

大宅

回覆 tung0409 的帖子

小腿唔痛, 因為d 毛毛同膚色冇其他部位咁深色!我覺得underarm 痛d 囉!
你去medilaxx好似有人介紹第一個部位50%off, 第二個部位30% off wo!
你記得格下價!
medilaxx要揾人介紹可pm 我,
我儲分做facial..

大宅

想知 upper lip 幾錢, 或 join underarm 會唔會有野送呢 ??

侯爵府

xyz.xyz.123 發表於 14-6-20 13:41
回覆 tung0409 的帖子

小腿唔痛, 因為d 毛毛同膚色冇其他部位咁深色!我覺得underarm 痛d 囉!
如果我最後選medilxxxx做小腿會Pm你了, 謝謝先. 我都知道有人refer第一part 50%, 小腿原價好似18xxx, 50%左後要9xxx, 但如果唔痛, 我估都會俾多少少選medilxxxx既, a-plxx 本月做小腿$6000, 但jm說好痛, 連聽電話個姑娘都話忍到痛就預半小時, 忍唔到就要停一停再做...聽到都怕怕...

禁止訪問

禁止訪問

大宅

tung0409 發表於 14-6-19 10:05
你好, 我準備星期五去lumxxxx, 可否分享下你做的療程咩價錢? 我想有個心理準備先....唔該哂!!
...
唔好意思, 這麼遲才回覆....
講返我的case...我一直都想脫全面及全手所以有做market research, 曾經想join mediXXse, 後來年初時看到groupon有Lumixxe ge 脫毛優惠,見佢跟mediXXse是同一部機, 就即買了3 個身體部位 6 次激光脫毛(上下手臂 and 手指), 價錢很平,total大約6百多元... 做treatment當日我試下問全面永久價, 因Dermxx耍萬7, mediXXse平成一半, 但加了價耍9千多, 想都不會平很多了, 結果價錢是8千多, 剛好平了1千...所以便立即買了course. 我發現佢D價會跟著mediXXse打...所以Lumixxe會平D, 可能mediXXse 係competitor.
小腿價我今天問下, underarm 早幾天幫人問永久價收HKD1980....
至於佢係新公司我又不是太膽心, 可能我的course不是很貴la....反過來說Dermxx咁出名又貴咪一樣搵人笨...所以又真是想不到太多...

大宅

另外佢係新公司我又會覺得D laser機會新D law....同埋會對d 客好D law...so far D service 都OK ge...係個舊BA走了, 新的BA 會sell 妳....本身係唔hard sell ge....

大宅

引用:Quote:shirleyshirrrr 發表於 14-6-19 02:1

原帖由 snowking 於 14-06-20 發表
你上次保養有無用新機呀?
我有啊

大宅

引用:Quote:tung0409 發表於 14-6-19 10:05 你好

原帖由 Zoebb1998 於 14-06-21 發表
講返我的case...我一直都想脫全面及全手所以有做market research, 曾經 ...
其實luxxxx有d平平地都可以試下
可惜我已經脫左underarm

tung0409  $755優惠仲可以做Upper lip or bikini, 你都可以諗諗嫁  發表於 14-6-23 10:07

大宅

引用:Quote:tung0409 發表於 14-6-19 10:05 你好

原帖由 Zoebb1998 於 14-06-21 發表
講返我的case...我一直都想脫全面及全手所以有做market research, 曾經 ...
我睇最近underarm 有搞promotion wo...
Luxxxx 好似$755咋
你個價係咪問貴左

tung0409  你是對的,我就是取了這個優惠做Underarm! very good price!!  發表於 14-6-23 10:06

大宅

引用:想知 upper lip 幾錢, 或 join underarm 會

原帖由 FANPL2014 於 14-06-20 發表
想知 upper lip 幾錢, 或 join underarm 會唔會有野送呢 ??
應該唔會掛... 本身都好平

侯爵府

snowking 發表於 14-6-20 16:24
但a plxx琴日係佢地FB公怖左已經upgrade左用新機頭,同medixxx用的一模一樣喎。佢地都有mention會無咁痛
...
真既? 係就正喇! 最怕佢新機只限正價買才有得用, 6月promotion就用番舊機咋... 我去問清楚先, 多謝你報料!

侯爵府

Zoebb1998 發表於 14-6-21 07:51
唔緊要, 多謝你咁詳細的回覆就真!
你有朋友去做underarm ?介紹佢上lumxxxx fb 取限時offer, 依家至6月底只是$755咋, 仲要係永久!

我上星期五就是去了做這個喇, 依家report番俾大家知。
真係只收我$755, 包4次treatment, 之後仲有毛毛出可隨時上去做, 居然沒有sell我買其他part, 當然, 我仲會上去做幾次, 之後一定sell, 但起碼唔會做都未做過就要我買一大舊course

做underarm對我來說沒甚麼感覺, 只係少少拮拮下咁, 感覺很好

侯爵府

shirleyshirrrr 發表於 14-6-22 20:59
我有啊
即係你在a-plxx做保養時,佢已經全部換哂新機, 沒有舊機了? 所以唔再咁痛?

首頁
12345...19

尾頁

跳至