美容扮靚

跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

我今日上去試做facial 唔太hard sell
照下自己既皮膚都幾嚇親自己

佢地提及有得做脫毛
upper lip/underarm包永久保養都係$1980咋
佢地知我有係aplus脫小腿 仲話部機係gentle lase upgrade版
其實價錢都幾平 都心郁郁想比錢脫upper lip
不過我做facial期間問美容院呢間野 原來開左半年咋

有冇jm上過呢間野做??
不論facial或脫毛

大宅

回覆 shirleyshirrrr 的帖子

HI, 記唔記得小腿大約幾多錢呀? 我剛抽中左試做, 想上去前有D 心理準備

大宅

回覆 xyz.xyz.123 的帖子

做緊....d plan 會平過medilase, 同medilase係同一部機, 唔痛....有試做...
我做上下手臂,手指and 全面 (差不多3次). 效果OK la! 唔算好hard sell, 但都會sell...因前BA走了, 新的BA 會sell妳...

大宅

引用:回覆+xyz.xyz.123+的帖子做緊....d+plan+會

原帖由 Zoebb1998 於 14-06-13 發表

做緊....d plan 會平過medilase, 同medilase係同一部機, 唔痛....有試做...
Referral有冇平D?

大宅

回覆 babyha 的帖子

其實都不是很清楚D優惠....我覺得佢D price 會成日變...(因我之前聽過underarm 永久要3千多, 但前日幫人問竟變了2千都不要, 平咗!) 可能很多competitor. 妳想做邊道? 可以幫妳問下ge.....

侯爵府

Zoebb1998 發表於 14-6-16 05:48
回覆 babyha 的帖子

其實都不是很清楚D優惠....我覺得佢D price 會成日變...(因我之前聽過underarm 永久要 ...
我想知道做小腳幾多$

侯爵府

shirleyshirrrr 發表於 14-5-12 23:25
我今日上去試做facial 唔太hard sell
照下自己既皮膚都幾嚇親自己
你好, 你係aplus做小腳覺得點?
我考慮aplus同lumiere兩者之間

大宅

xyz.xyz.123 發表於 14-5-27 14:20

HI, 記唔記得小腿大約幾多錢呀? 我剛抽中左試做, 想上去前有D 心理準備
我忘記了但upper lip話見我係學生 可以比non-peak hour既錢 但可以peak hour做
好似係$1000

大宅

tung0409 發表於 14-6-17 14:06
效果我暫時做左5次 仲好過dermex做左6次不過都仲有少少毛毛 所以我唔肯定效果
只能夠講完全無sell 而且我試過一次保養期脫 service同之前一樣
雖然平左 依舊貴 所以lumiere既價錢令我心動!只係間野太新

珍珠宮

引用:Quote:shirleyshirrrr 發表於 14-5-12 23:2

原帖由 tung0409 於 14-06-17 發表
我做左aplxx
都ok
No hard sell
不過佢打得好快好痛
唔係一下下
係一排一排咁掃咁,好趕

但做完後,毛毛真係生慢左同少左

伯爵府

回覆:Lumiere脫毛

wanna know more, push

侯爵府

shirleyshirrrr 發表於 14-6-19 02:11
效果我暫時做左5次 仲好過dermex做左6次不過都仲有少少毛毛 所以我唔肯定效果
只能夠講完全無sell 而且我試 ...
我覺得就是太新, 都唔知佢會唔會做做下摺左,所以唔敢一買買太多treatment, 我book左星期五去做underarm, 至於a-plxx,依家做緊6月份優惠, 小腿$6000, 包永久, 好吸引, 但我知佢部機唔同medxxxx and lumxxxx, 所以有點怕a-plxx會好痛頂唔順, 我打去問a-plxx問佢做小腿一般要幾耐, 佢話大約半小時, 睇不你頂唔頂到痛啦, 有些人要停下再做.. (佢都講得好直接, 即係都應該幾痛的)....

知唔知lumxxxx做小腿大約幾$$$

侯爵府

xyz.xyz.123 發表於 14-5-27 14:20

hi, 你最後有沒有去到lumxxxx試做呀??
可否分享下覺得點? 價錢如何?
謝謝

侯爵府

aliensss2008 發表於 14-6-19 02:12
我做左aplxx
都ok
No hard sell
我都知道a-plxx唔hard sell的, 去到好快做完就可以走, 這都是我覺得幾好的一個原因。
唯一令我考慮兩者的, 就是a-plxx部機是會痛的, 忍到痛就得, 而且6月做小腿個價好令人心動!! ($6000)咋....
你完成哂a-plxx的小腿未呀? 做左幾多次?

侯爵府

Zoebb1998 發表於 14-6-13 13:32

你好, 我準備星期五去lumxxxx, 可否分享下你做的療程咩價錢? 我想有個心理準備先....唔該哂!!

珍珠宮

引用:Quote:aliensss2008 發表於 14-6-19 02:12

原帖由 tung0409 於 14-06-19 發表
我都知道a-plxx唔hard sell的, 去到好快做完就可以走, 這都是我覺得幾好的一個原因。
唯一令我考慮兩者的, ...
未呀
2次咋
但真係好痛好痛
眼水都標出來

侯爵府

回覆 aliensss2008 的帖子

唉...可憐!!
我聽到都怕怕...可能真係俾多少少做無痛好過....
大佬, 咁痛唔係唔洗錢嫁嘛...真金白銀真要受咁痛真係.........

大宅

我最終冇去到,
join 左medilaxx 脫full body,.剛脫完第一次
係有痛, 我接受到, 最痛係pat pat &bikini

大宅

tung0409 發表於 14-6-19 10:00
我覺得就是太新, 都唔知佢會唔會做做下摺左,所以唔敢一買買太多treatment, 我book左星期五去做underarm, 至 ...
其實前兩日搽足cream就無咁痛

大宅

tung0409 發表於 14-6-19 18:17
回覆 aliensss2008 的帖子

唉...可憐!!
我去dermex都痛啦不過為左無毛毛 唔想因為痛而減低度數
愈低度數就效果愈慢

首頁
12345...19

尾頁

跳至