自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

請問美心仲有冇魔鬼蛋糕?
幾多錢ar?
另外,香港仔仲有冇美心ar?
謝謝

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有,$168

香港仔
利港 -- 香港香港仔成都道38號利港中心23及24號舖 2552 3051

香港仔
華富邨 -- 香港香港仔瀑布灣道華富(一)邨華富(一)商場19號舖 2550 2459

香港仔
海怡 -- 香港鴨脷洲海怡半島海怡廣場地下12號舖 2580 7369

美心西餅
https://www.maximscakes.com.hk/tc/catalogue.asp?cid=1017&subid=1027

meatballs  Thx!  發表於 14-5-14 13:14

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

耐唔耐都見佢有推出黎,不過近期節日多,可能做晒promotion先

meatballs  Thx!  發表於 14-5-14 13:14

大宅

回覆:魔鬼蛋糕

我上美心網購見到有得賣

meatballs  thx!  發表於 14-5-15 02:39

大宅

樓主,如果您想買魔鬼蛋糕的話、最好先到美心預訂,因為有時當天很快便售罄!

公爵府

eling0820 發表於 14-5-15 00:45
樓主,如果您想買魔鬼蛋糕的話、最好先到美心預訂,因為有時當天很快便售罄! ...
謝謝你~請問需要幾多日前ar?
我唔喺香港
會叫老人家order

仲有,$168 個蛋糕算唔算貴ar

大宅

回覆 meatballs 的帖子

最好24小時前落Order…

至於$168的蛋糕算不算貴,如果是預訂的話、這也不算貴的!

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

你可以係1間美心order~之後係你自己果頭附近拿蛋糕

之前嘗試過,a美心order一個蛋糕,要求b美心拿貨

meatballs  thx! :)  發表於 14-5-16 02:53

公爵府

eling0820 發表於 14-5-16 01:05
回覆 meatballs 的帖子

最好24小時前落Order…
謝謝你~
因為我知道佢哋係唔會收番我$~

大宅

回覆:meatballs 的帖子

唔使客氣

首頁

尾頁