親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

如題,請問酒店房邊個主題最得意?

男爵府

回覆:Legoland hotel 邊個theme小朋友最like

請住過的JM分享下!

男爵府

睇完相阿仔揀海盜, 但我地7月先住。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 Chickee 的帖子

我同你一樣,好似特別少少

伯爵府

回覆:Legoland hotel 邊個theme小朋友最like

我2個女, 選咗kingdom

男爵府

回覆:conniemar 的帖子

住左未?女女滿意嗎?

伯爵府

引用:住左未?女女滿意嗎?

原帖由 question_06 於 14-05-15 發表
住左未?女女滿意嗎?
未呀,7月先去

王國會長

王國會長

海盜怕阿囝驚, 我7月去book kingdom theme

SHARONJULIO215  ME2..感覺光猛D  發表於 14-5-15 15:04

大宅

回覆:瑩瑩老豆 的帖子

同你想法一樣,但Agent話無得揀theme, 要由legoland 决定

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:question_06 的帖子

我book咗kingdom,7月去

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Adventure theme, my daughter liked it a lot, she picked this before we go

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我easter 選了呢間, 2個仔都好like

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 hi3kitty 的帖子

呢間即係咩THEME?

子爵府

回覆 stepchk 的帖子

Premium Adventure Themed

大宅

引用:Adventure theme, my daughter liked it a

原帖由 stinkyrabbit111 於 14-05-15 發表
Adventure theme, my daughter liked it a lot, she picked this before we go
x2 (住過kingdom & adventure only)

男爵府

回覆:Legoland hotel 邊個theme小朋友最like?

我揀pirate, connecting room

大宅

引用:我揀pirate, connecting room

原帖由 kk121290 於 14-05-15 發表
我揀pirate, connecting room
其實connecting room姐係咩??

王國會長

王國會長

llaamm 發表於 14-5-15 19:42
其實connecting room姐係咩??
中間有門互通的相連房

子爵府

子爵府

其實選了唔同主題房,位於唔同樓層,由升降機,到走廊佈置已約唔同的啦!真幾特別!

首頁

尾頁

跳至