自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位, 快啲睇吓啦, 今次有營光同閃粉添, 要就襯手啦,

well done x 1
great day x 3
100 x 2
no x 1
top secret x 1
cancelled x 2
good x 4
cheque x 1
yes x 1
by hand x 3
passed x 5
sent x 2
approved x 5
urgent x 6
paid x 2

子爵府

咁多位,

因為反應熱烈, 所以要時間整理, 大家請耐心等候回覆, 唔記得同大家講, 一如以往, 唔包郵費架, 大家只要寄個回郵信封去我比你嘅地址, 連同$1.4郵票, 信封面寫上你地嘅 login name, 收到之後就會寄返比你

子爵府

反應非常熱烈, 家陣得返:

Draft x 1
A+ x 1
Good Luck x 2

子爵府

咁多位,

家陣得返 1 個 draft 咋

子爵府

巳經全部送出, 但大家放心, 我巳經成為咗叮噹收留所 , 我啲朋友唔要就會比晒我, 所以應該陸續有來, 大家要留意唷

子爵府

嘩, 你咁好采嘅, 我星期六都開咗近 20 隻, 夜光綠有 6 隻, 但係 1 隻夜光黑都無, 好失望呀 :cry:

原文章由 Lok1206 於 07-10-21 23:33 發表

bye我比埋你喇...BEST REGARDS & completed 我就無喇,sorry~
你好lucky喎,一隻就中夜光綠
我早幾日(好似星期四)開咗三十幾隻,中6隻夜光綠+5隻夜光黑+5隻閃黃bye+3隻塋光黃thanks...:lol :lol :lol ...

子爵府

巳經送晒啦:loveliness: , 但係將會有新嘅一批送出, 等到咗手, 整理吓就會 post 出嚟, 請耐心等多幾日啦

原文章由 pohomame2005 於 07-10-23 19:30 發表

我想要top secret 呀!!!可以點樣比我呢???

子爵府

咁多位,

我欠 2 隻夜光黑, 可以用夜光綠交換, 或其他我有多嘅都得架

將會有新嘅一批送出, 等到咗手, 整理吓就會 post 出嚟, 請耐心等多幾日啦

有幾位媽媽應該未收到印仔架, 因為自星期六後, 都未有時間去郵局, 所以重未收信, 唔好意思呀 , 我會盡快去架啦

子爵府

花墟間 7 仔巳經無晒叮噹印, 唔好為咗印仔响呢間買夠 20 蚊野啦

子爵府

各位,

唔好意思, 呢排好忙, 公司好多野做, 晚晚要成 9 點幾 10 點先返到屋企, 因為要將啲野做好晒, 放兩日假去廸士尼 (10月31日同11月1日), 所以啲印仔一直响枱面無掂過 , 今個星期日一定會 post 出嚟, 請大家等多兩日啦

首頁

尾頁

跳至