自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

原文章由 牛油蛋卷 於 07-10-21 13:17 發表

我想要 no, 100,welldone,approved,great day,passed

我想問有冇bk媽咪有深綠色個隻呀~如有PM ME ~THX~~

複式洋房

本人尚欠以下,請問有沒有人可送出,謝謝!

YES
PAID
HI
TOP SECRET

子爵府

好媽媽勳章

我有以下送出,請版面留言...thx~
Top Secret ---kEiKoO
Cash ---lemonma, kEiKoO
Good ---giegieoy898, 牛油蛋卷
Good Luck ---kEiKoO
Cheque ---kEiKoO, lemonma
Yes ---lemonma
Excellent ---龍馬媽媽,lemonma
A+ ---lemonma, kEiKoO
Out ---lemonma, kEiKoO

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma, 米奇BB
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, 米奇BB, kEiKoO

米奇BB, adacheung1972, 龍馬媽媽, lemonma ---> 明早寄出

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-10-21 23:17 編輯 ]

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

伯爵府

原文章由 Lok1206 於 07-10-21 22:40 發表
Good ---giegieoy898, 牛油蛋卷
A+ ...

你仲有無bye呀?我唔計你比我果隻100分仲差bye,best regaros....另外幫我姑奶個女揾緊completed

我今日去7-11買咗$20嘢,一開就開中咗夜光綠,幾好采:mrgreen:

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 米奇BB 於 07-10-21 22:55 發表

你仲有無bye呀?我唔計你比我果隻100分仲差bye,best regaros....另外幫我姑奶個女揾緊completed

我今日去7-11買咗$20嘢,一開就開中咗夜光綠,幾好采:mrgreen:

bye我比埋你喇...BEST REGARDS & completed 我就無喇,sorry~
你好lucky喎,一隻就中夜光綠
我早幾日(好似星期四)開咗三十幾隻,中6隻夜光綠+5隻夜光黑+5隻閃黃bye+3隻塋光黃thanks...:lol :lol :lol

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

大宅

原文章由 Lok1206 於 07-10-21 23:33 發表

bye我比埋你喇...BEST REGARDS & completed 我就無喇,sorry~
我早幾日(好似星期四)開咗三十幾隻,中6隻夜光綠+5隻夜光黑+5隻閃黃bye+3隻塋光黃thanks...:lol :lol :lol ...

有冇人有A+ ~SMART AR~THX ~

伯爵府

原文章由 Lok1206 於 07-10-21 23:33 發表

我早幾日(好似星期四)開咗三十幾隻,中6隻夜光綠+5隻夜光黑+5隻閃黃bye+3隻塋光黃thanks...:lol :lol :lol ...

多謝哂你:loveliness:
你咪仲lucky,開倒咁多隻夜光
咁我而家仲差best regards&夜光黑,要+油先得

子爵府

我有別注版bye
想交換welldone
有意請pm
兩個都係我心肝定>3<

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問可否同我換一隻夜光綠呀???

子爵府

嘩, 你咁好采嘅, 我星期六都開咗近 20 隻, 夜光綠有 6 隻, 但係 1 隻夜光黑都無, 好失望呀 :cry:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問可否同我換夜光綠呀??

原文章由 Maggie518 於 07-10-22 09:04 發表
嘩, 你咁好采嘅, 我星期六都開咗近 20 隻, 夜光綠有 6 隻, 但係 1 隻夜光黑都無, 好失望呀 :cry:

子爵府

直至22/10/07 update:

我有多:
PAID X2 (hold: bb123321 & 牛油蛋卷)
OUT X1 (hold: bb123321)
IN X2 (hold: bb123321 & sor)
GOOD LUCK X1 (hold: Yau_Cheung)
A+ X1 (hold: bb123321)
HI X4 (hold: bb123321 & 牛油蛋卷 &
winnie627& Yau_Cheung)
COMPELED X2 (hold: Yau_Cheung & 米奇BB)
YES X6 (hold: Yau_Cheung & sor & chrisli)
FYI X1 (hold: peggy)
CANCELLED X1 (hold: Yau_Cheung)

別注版:

THANKS X1 (hold: 牛油蛋卷)

如有mami想要..可pm比我(請大家send Address比我)..ThX!!!

[ 本文章最後由 giegieoy898 於 07-10-22 11:28 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

I have just got 1 ASAP 1 HALLOWEEN, what that another special additional

大宅

我有以下印送出~請PM我~我會留下地址~請自備回郵信封~

IN
A+
YES

[ 本文章最後由 a961115 於 07-10-26 22:34 編輯 ]
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我還未請大家幫忙, thanks.
CASH, GOOD,
TOP SECRET, LUNCH TIME
GOOD LUCK, FAX
REVISED, CHEQUE
COFFEE BREAK, IN
PAID, MEMO, PRIVATE, HI

如有請通知我, THANKS, THANKS

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Jacquesl 於 07-10-22 12:32 發表
我還未請大家幫忙, thanks.
CASH, GOOD,
TOP SECRET, LUNCH TIME
GOOD LUCK, FAX
REVISED, CHEQUE
COFFEE BREAK, IN
PAID, MEMO, PRIVATE, HI

如有請通知我, THANKS, THANKS

Jacquesl~

你上次叫我留2隻俾你,我pm咗地址俾你,但又未收到你ga來信,

請問你仲要唔要ar

MEMO X 1
HI X 1

大宅

Lok1206,

唔該你,多謝晒! 收到再話你知!!!:mrgreen:

男爵府

醒目開學勳章

QUOTE:
原文章由 Lok1206 於 07-10-17 19:42 發表
Out ---lemonma, kEiKoO

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, kEiKoO

Top Secret ---kEiKoO,牛油蛋卷
Cash ---lemonma, kEiKoO,牛油蛋卷
Good ---giegieoy898,
Good Luck ---kEiKoO,牛油蛋卷
Excellent ---龍馬媽媽,lemonma,牛油蛋卷

Out ---lemonma, kEiKoO,牛油蛋卷

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma, 米奇BB,牛油蛋卷
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, 米奇BB, kEiKoO

米奇BB, adacheung1972, 龍馬媽媽, lemonma ---> 明早寄出

[ 本文章最後由 牛油蛋卷 於 07-10-22 17:12 編輯 ]

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

上次PM我話要瑩印ga bk 友,唔好意思ar,我到今日都未收到你哋ga來信,你們是否忙所以未能寄出,或是已經收呢 若果唔要請通知我,等我再post出嚟

請以下bk 友覆我

kiki0530

EXCELLENT X 1

orangem

EXCELLENT X 1
MEMO X 1
HI X 1

watashiwa

FYI X 1
MEMO X 1

子爵府

有多: