自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

如題!想知大家經驗如何,快唔快收到貨?會唔會唔見咗你買嘅貨?

大宅

回覆:Yenyenng 的帖子

唔係咁準時 話個個禮拜都會有件寄番黎香港 我用過2次 但2次都無準時過 貨到左佢美國倉後都遲成個月到港 \"佢係用空運 收空運價...\"用
我仲要係揀到港后速遞送到家 再加多$120 \"但順丰張單其實寫住收$40\" 到香港都後都要左催右請先寫托運單 又再遲一個禮拜先寄出 仲要Whapps 同打極電話都唔覆 價錢又唔平 同直接係shop寄fredex 黎香港差唔多 又等得耐 又無status 仲要俾錢先 真心唔建議

男爵府

BK Milk勳章

引用:唔係咁準時+話個個禮拜都會有件寄番黎香港+

原帖由 SiuBok 於 14-05-15 發表
唔係咁準時 話個個禮拜都會有件寄番黎香港 我用過2次 但2次都無準時過 貨到左佢美國倉後都遲成個月到港 " ...
唉....咁我真係中伏了。
你寄空運都要咁耐.....
我訂咗啲衫,唸住唔趕,寄咗船。2月中訂,左催又請,同你一樣,唔覆又無status,到宜家仲未知幾時拎得
Facebook pm幾日什至個幾星期先覆話check下,之後唔覆,嬲嬲地寫post,跟住河蟹咗。已經開咗季好耐,究竟我幾時先拎到貨咖?

伯爵府

虎到金來勳章

回覆:有無人用過美國集運(Lxla logistix)

差,聖誕買貨,3月先到,分幾次寄,運費超買.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:Yenyenng 的帖子

二月尾先買的話應該坐三月船,我都買左好多野坐三月船,船我知會delay, 真係d野好唔趕先好坐船,但我whatsapp左幾次佢覆我今個星期有好消息

呢間我用過幾次空運so far ok, 船都係第一次

大宅

中伏了,我又係等左成個月,報唔報警好

男爵府

BK Milk勳章

引用:中伏了,我又係等左成個月,報唔報警好

原帖由 bigeyecat 於 14-08-14 發表
你寄船定飛機?
上次係等咗好耐,不過最終都收到。你試下whatsapp佢睇下佢點講。不過真係無下次

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:中伏了,我又係等左成個月,報唔報警好

原帖由 bigeyecat 於 14-08-14 發表
坐船等一個月好正常,船期未必準,要快就要用空郵,我用開呢間so far ok

大宅

回覆:有無人用過美國集運(Lxla logistix)?

呢間野我用過2次空運。

第一次遲兩星期,我就算。

第二次直頭搵唔到我件貨,keep住問佢就話呢樣果樣理由所以飛機期delay。到佢講的到貨日又話我件貨唔係果lot貨到。到最後先肯同我check同我搵, 之前講果d運緊來香港完全係亂吹。佢連自己d貨有無上機都唔知,完全係求其。最尾要近3個月先比到貨我,仲慢過走水路,但只係減左少少運貨。

佢都唔係自己係美國有人攪,都係幫襯forwarder食差價,仲要咁的服務。

所以 永!不!錄!用!

大宅

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 畀面勳章

黑店,FB有另一間叫Tutu Lola代購, 其實係同一個女人開,上次落order追咗幾次都用唔同藉口覆我會遲,最後要話報警佢先即刻refund

大宅

回覆:有無人用過美國集運(Lxla logistix)?

仲有 Pom Pom

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

我用咗over 一年。好順利! 入倉後2星期之內空運到HK。
Whatapps 覆得好快。
我每次都係去佢哋shop攞。

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

BK Milk勳章

引用:黑店,FB有另一間叫Tutu Lola代購, 其實係

原帖由 karentabo 於 14-08-15 發表
黑店,FB有另一間叫Tutu Lola代購, 其實係同一個女人開,上次落order追咗幾次都用唔同藉口覆我會遲,最後要 ...
我之前喺呢間度訂左個袋,2個月都未寄番香港,佢話退錢比我都等左成個星期要住催佢先退番錢比我咋。以都唔再用呢間

大宅

我去左差管備案,警察話過多1個月都冇回音先做到野

大宅

回覆 Yenyenng 的帖子

我空運呀

子爵府

唔掂,唔見左我副眼鏡,之前兩次收到貨,廿四蚊,平,但耐唔準時

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

你地講邊間? US-EX?
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

係Lola logistix

大宅

明日打去消委會先,我要令依間黑店消失

大宅

我都中伏過。。好似11月買野。。都1月尾先有。。脫左期

首頁

尾頁

跳至