跳至

首頁

尾頁

大宅

我同你差不多.....由105..而家成135...個醫生叫我唔好食咁多....但好難忍口.....
原文章由 waiwai1234 於 07-10-20 16:13 發表

我原本130磅,但我23週覆診重左30磅,依家160磅,e生見到我磅數驚我有水腫,但我小b就比較細粒,要密d覆診。
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

咁你減唔減到呀上胎生完後???我上胎好似重左30多,但好采減到,今胎比上胎重得更多....我估最少都40多...希望生完順利fit番啦~
原文章由 ALDA 於 07-10-22 16:13 發表
我26週重左25磅呀上一胎係重左50幾磅囉!!
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

由而家開始係~
原文章由 TLLBB 於 07-10-23 17:20 發表
請問正常係咪一星期重1磅?

大宅

嘻~~~我都好好胃口,重左成30,醫生都叫我唔好食咁多,但好難忍口,一見到野食就流晒口水喇~嘻~
原文章由 cmmcbb 於 07-10-23 10:45 發表

我都冇嘔過,不過就好好胃口,成日想食野....
我知道唔可以係咁食係咁食...所以我控制住自己唔好食咁多野~
而家 25 wk 重左十幾磅,開始驚會增得太多...但係食完 lunch,4、5 點就會覺得好肚餓,成日想食野...又唔知食唔食好 ...

大宅

係???我算好采,有人讓座呀....係咪你0地去果區0的人衰呀???定發雞盲???
原文章由 siuyauyau 於 07-10-26 20:40 發表

我朝朝搭地鐵返工都無人讓坐啦,同意,死心啦!!

首頁

尾頁

跳至