美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

請問葵芳有沒有好介紹呢,如果冇最近係荃灣都得?
想要搵一個真係針清手勢好掂,(尤其是d好耐都唔好的暗瘡)
試過幾間都係唔得,尤其是有粒粒佢地都唔會幫你清咗佢,做完facial,返到屋企要自已清多次.

禁止訪問

大宅

畀面勳章

原文章由 蕙蕙豬 於 07-10-20 00:39 發表

荃灣Lee間美容我都幫襯好幾年,唔hard sell又專業(針清一定掂),重有好多儀器做,價錢都好公道,我都介紹好多BK媽媽上去做,起碼暫時我都無比人埋怨過。嘻嘻! Facial Course價錢around $100至$350不等....人手通淋巴$120/4 ...

hi, pm to me pls

別墅

荃灣Lee間美容我都幫襯好幾年,唔hard sell又專業(針清一定掂),重有好多儀器做,價錢都好公道,我都介紹好多BK媽媽上去做,起碼暫時我都無比人埋怨過。嘻嘻! Facial Course價錢around $100至$350不等....人手通淋巴$120/4 ...

可唔可以pm比我.

thank

阿仔要返學啦大個仔啦!!

男爵府

麻煩PM我吖

複式洋房

麻煩pm我荃灣做facial 的資料吖!
thanks

大宅

pls pm me~~
bare in mind we are always on your sides

子爵府

PLS PM ME. THANKS!

大宅

我估係"日儷", 近荃官, 約十間房.

我都幫襯了好幾年, 有時都會SELL, 你唔BUY 都OK, 冇黑臉. 但我一買會買PACKAGE(~HKD 5000- 10000), 因自己情況&送D什麼而定(有時係DISCOUNT, 有時係EYE MASK, 有時係手MASK ... ).

你去開FACIAL, 如二星期一次, 佢D女仔會差不多時CALL你, 問你過一/二日去唔去.

別墅

Could you PM to me?

原文章由 fabian 於 07-10-18 18:46 發表
請問葵芳有沒有好介紹呢,如果冇最近係荃灣都得?
想要搵一個真係針清手勢好掂,(尤其是d好耐都唔好的暗瘡)
試過幾間都係唔得,尤其是有粒粒佢地都唔會幫你清咗佢,做完facial,返到屋企要自已清多次. ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 #1 fabian 的文章

I want to know too, pls email to me, thx^^
[email protected]

洋房

尖沙咀有間新開既美容院
$150可以試做Dermalogica facial
唔會sell你course~~

有興趣 send e-mail去[email protected]

大宅

蕙蕙豬 :

PLS PM ME. THANKS!

複式洋房

馬鞍山做facial

請問馬鞍山有沒有好介紹呢?

別墅

PLEASE PM ME ALSO

禁止訪問

有無荃灣美容院好介紹?

男爵府

PLEASE PM ME, THANKS

大宅

蕙蕙豬, can u pm me too? thanks.
8/10/07 - 8.6 kg

大宅

回覆 #17 蕙蕙豬 的文章

Could you PM me the information ?

Thanks a lot.

[荃灣Lee間美容我都幫襯好幾年,唔hard sell又專業(針清一定掂),重有好多儀器做,價錢都好公道,我都介紹好多BK媽媽上去做,起碼暫時我都無比人埋怨過。嘻嘻! Facial Course價錢around $100至$350不等....人手通淋巴$120/45mins。首次試做$188/30mins加送身體磨砂!重有獨立所、浴室及房間添!……(純介紹咋)bye bye有興趣pm我la ]

大宅

回覆 #18 蕙蕙豬 的文章

Could you please PM me, Thanks ?

首頁
12345...7

尾頁

跳至