嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

請問 Richell 同 Playtex 飲管杯, 開住蓋, 倒轉個杯, 飲管個位會漏水嗎? 另外, 係咪兩款都steam得呢? 謝謝!!

大宅

回覆:PeggieLam 的帖子

唔會wo,應該唔可以steam

男爵府

畀面勳章

回覆:Mrsmaflower 的帖子

Thx! 請問你係用Richell 定Playtex呢?

複式洋房

回覆:請問 Richell 同 Playtex 飲管杯

我用playtex佢入面有兩個塞位,我唔扣實出水果粒,bb就可以飲到水,如果扣晒兩粒係出唔到水的

大宅

兩種都用過

大宅

引用:請問 Richell 同 Playtex 飲管杯, 開住蓋,

原帖由 PeggieLam 於 14-05-19 發表
請問 Richell 同 Playtex 飲管杯, 開住蓋, 倒轉個杯, 飲管個位會漏水嗎? 另外, 係咪兩款都steam得呢? 謝謝! ...
richell 唔會漏水, 可steam, 我仔用緊,已用左差不多5個月,跌左n 咁多次都未見任何損壞

大宅

引用:Quote:原帖由+PeggieLam+於+14-05-19+發表

原帖由 灝灝媽咪 於 14-05-20 發表
richell 唔會漏水, 可steam, 我仔用緊,已用左差不多5個月,跌左n 咁多次都未見任何損壞

...
Any photo pls

子爵府

用過Richell青蛙杯,bb七個月開始用,正常唔會漏水,但有時膠圈放得唔好會漏。playtex用冇耳仔冇刻度那款,bb十六個開始用,大隻啲又自己開到蓋,通常冇漏水。兩隻我都冇steam.

大宅

回覆:eekit888 的帖子

我有2 隻, lee 隻同original 款

大宅

灝灝媽咪 發表於 14-5-20 19:30
我有2 隻, lee 隻同original 款
請問呢款係咪開蓋都唔漏水?

首頁

尾頁

跳至