自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都係咁諗........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

原文章由 gusi 於 07-10-20 13:45 發表
我估「視帝」是陳豪,「視后」是李司棋.

珍珠宮

原文章由 小manman 於 07-10-20 19:28 發表
我個人覺得今年歐陽震華、陳豪都好有機會~~~
但我最想係夏雨,因為佢做戲真係做得好好,完全令我投入哂套戲,而且好有內心戲,做搞笑會令人睇得好開心;好輕鬆,做苦情戲又會睇到我好感動,佢好成功~~~
但我知無線係唔會比 ...

陳豪做戲一直都好好,但係我覺得佢唔應該憑得得地羅最佳男主角lor。
其實好多老戲骨都好好架, 但係無線又點會比佢地啊....到目前為止唯一一個例外係阿姐lor。鄧萃雯夠好啦, 又唔見佢有? 難怪佢今年唔會出席。
bobby好似羅過視帝? 而且佢今年得到艾美獎提名 , 羅唔羅倒無線o既視帝都冇所謂lor

男爵府

yeah bingo

原文章由 1928mickey 於 07-10-20 19:48 發表
我都係咁諗........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

大宅

大宅

好媽媽勳章

得得地同大契

複式洋房

原文章由 gusi 於 07-10-20 13:45 發表

首頁

尾頁

跳至