自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

今晚1點開997...以為set錯台...頂佢個肺ar...都唔知咩節目...講埋d九唔搭八ge嘢...上網check吓...又改時間...仲要逢星期日零晨1點-3點...有冇搞錯

我都send埋信去喇...好嬲ar

http://apps.metroradio.com.hk/contact_us/index.php

寫下意見同投訴

汝其講...不如出一分力投訴

各位媽咪...快d轉貼去第度..多一個人多一分力

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

上星期都已經轉左呀
好多人都話攪錯

大宅

好媽媽勳章

上星期都矛改!
係今個星期改.得返星期日1-3!!

我聽新香蕉都聽到悶悶地..而家又加:cry: :cry:
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今日無聽,係未無左星期六,得返星期日呀

子爵府

又改
上次改完己經好多人唔滿意,趕客咩:tongue:

大宅

佢成日都改架啦,咁而家一至日都有得聽新香蕉囉:lol

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實一星期有兩晚係最好架啦!點知又改,我都好唔happy!

禁止訪問

琥珀宮

不過我都係上節目重溫聽番架咋!直播太夜啦!但改到咁嘅時間,仲有無打打上去都成問題!
原文章由 suilangmui 於 07-10-21 09:36 發表

星期日1-3am o甘夜, 搵鬼聽o羊.... 人地第日唔駛返工lor.

男爵府

醒目開學勳章

越黎越夜了...點聽呀??

大宅

咁夜想聽都冇得聽....

公爵府

星期六,日12-2點呢個時間最好啦,點知又改,係咪想趕客呀,
星期日1-3點叫人點聽呀,唔駛返工咩

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 katherine612 於 07-10-21 10:09 發表
星期六,日12-2點呢個時間最好啦,點知又改,係咪想趕客呀,
星期日1-3點叫人點聽呀,唔駛返工咩

趕客呀
PRINCE-TKO

男爵府

我send咗去新城啦!真係好嬲,人地每日聽1個鐘可以聽到4日架!而家得返1集.......點算!

別墅

Why?莫視聽眾

大宅

強烈反對恐怖熱線更改時間者請進

原文章由 純綷路人 於 07-10-21 19:13 發表
我send咗去新城啦!真係好嬲,人地每日聽1個鐘可以聽到4日架!而家得返1集.......點算!

支持妳...做得好,昨晚冇聼到周身唔自在呀,應該係星期六同星期日做返...如果星期六有返時間再晚D都冇問題,最緊要有得聼呀.........妳話比我知係邊度可以SEND去新城投訴......快搵多D人去投訴 :evil: :evil:

洋房

原文章由 luckybabymama 於 07-10-21 21:37 發表

支持妳...做得好,昨晚冇聼到周身唔自在呀,應該係星期六同星期日做返...如果星期六有返時間再晚D都冇問題,最緊要有得聼呀.........妳話比我知係邊度可以SEND去新城投訴......快搵多D人去投訴 :evil: :evil: ...

男爵府

畀面勳章

http://apps.metroradio.com.hk/contact_us/index.php

太離譜...好似揾嚟"攝"時間咁

原文章由 luckybabymama 於 07-10-21 21:37 發表

支持妳...做得好,昨晚冇聼到周身唔自在呀,應該係星期六同星期日做返...如果星期六有返時間再晚D都冇問題,最緊要有得聼呀.........妳話比我知係邊度可以SEND去新城投訴......快搵多D人去投訴 :evil: :evil: ...

琥珀宮

我都決定投訴!
原文章由 純綷路人 於 07-10-21 19:13 發表

大宅

已電郵投訴,希望佢接納民意啦:cry:

首頁

尾頁

跳至