想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

上個cycle貪方便俾CB哈哈笑呃左,好嬲。
的起心肝今個cycle上網買左紅D,再接再厲, 想問 紅D係唔係要用晨v check?
多數jm每日幾點check, 每日check幾多次呢?
係唔係m乾淨晒即開始check? 我cycle 30 days左右

複式洋房

唔好用晨V,浓度会影响判断。

最好係晚饭之前验喇。 唔好饮太多水,如果验到两道一样,过多两个钟再验咁

別墅

回覆 臘八粥 的帖子

謝謝你

大宅

虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

唔好晨v,岩岩黎完m之後可以開始用, 一日一次,我朝早10點check,check前2小時唔好飲水, 到開始見到條線開始深色,就一日2次,我就朝早10點check&晚飯前!!我試第2個cycle就中啦,依家bb就黎25week~~你加油啊!!!

.....

別墅

回覆 mon_626 的帖子

多謝你呀同埋恭喜你呀! 祝你個BB健康活潑開心可愛想請問咁你係最深色do 定係轉返淺do ga? 係唔係最深色代表準備排,轉淺嗰陣代表排緊呢?

大宅

回覆:wongcq 的帖子

有*既日子係dodo希望幫到你,你如果有時間,可以check埋體溫,咁就唔會miss左啦

.....

別墅

回覆 mon_626 的帖子

好詳細呀!多謝你呀

別墅

引用:有*既日子係dodo希望幫到你,你如果有時間

原帖由 mon_626 於 14-05-21 發表
有*既日子係dodo希望幫到你,你如果有時間,可以check埋體溫,咁就唔會miss左啦

...
請問係咪見到深粗就係好快會排卵,如果一轉淺色就排緊卵呀??

大宅

回覆:wahwah豬 的帖子

Yes

.....

首頁

尾頁

跳至