跳至

首頁

尾頁

別墅

祝你生日快樂,身體健康, 越大越靚女,越來越精靈, 越來越可愛
happy birthday ,

sorry 喧喧, ee 要同你講對唔住呀, 因為我有工作在身去唔到你生日會, 真你有d 失望, 你放心ee 已經準備左份禮物比你, 下次 我會記得帶比你, 下次晴晴會 你補數

晴晴好仲意你隻水杯呀. 多謝你暄暄mami

大宅

晅晅

祝你生日快樂, 身體健康! 擒日係咪好開心呢?? ee好想參加, 不過真係......

記得聽媽咪話, 乖乖, 下個月返學唔好:-( , 大個女啦!

等待驗證會員

祝: 晅晅生日快樂~快高長大,開開心心
auntie好鐘意你張banner,好靚女呀...
Ahsu 你唔好咋yuki妹型啦
等我上完堂操好d技術,一定同晅晅影番久本

原文章由 eeleung 於 07-10-22 09:19 發表
晅晅

祝你生日快樂, 身體健康! 擒日係咪好開心呢?? ee好想參加, 不過真係......

記得聽媽咪話, 乖乖, 下個月返學唔好:-( , 大個女啦!

大宅

晅晅

Jason 都祝你生日快樂!! 快高長大!!

ee
你昨天唔來真係可惜 d禮物好有心思啊!!

原文章由 Hollycircle 於 07-10-22 09:28 發表

...

大宅

多謝哂elaine, holly, ee 同 catbaby各位靚姨姨呀!

多謝你哋嘅祝福呀! Thank you!

雖然今日唔可以請一日假倍晅晅玩, 但下午會同佢出去happy下架啦! :)

大宅

晅晅妹妹
生日快樂呀

記得今日同媽咪玩得開心d呀

祝你身體健康.快高長大

原文章由 AhSu 於 07-10-22 09:53 發表
多謝哂elaine, holly, ee 同 catbaby各位靚姨姨呀!

多謝你哋嘅祝福呀! Thank you!

雖然今日唔可以請一日假倍晅晅玩, 但下午會同佢出去happy下架啦! :) ...

大宅

原文章由 雯雯媽媽 於 07-10-22 09:58 發表
晅晅妹妹
生日快樂呀

記得今日同媽咪玩得開心d呀

祝你身體健康.快高長大

多謝呀雯雯媽媽!!!

別墅

晅晅
祝你生日快樂, 越大越靚! 今日同daddy,mami玩得開心d! 重有你個barbie生日蛋糕好靚!

別墅

原文章由 Hollycircle 於 07-10-22 09:28 發表

...

Holly

記得留位個位比我晴晴

大宅

大眼妹晅晅,

祝你生日快樂,快高長大!

ee下次再同你玩!

Happy Birthday!!!

大宅

原文章由 Yiuyiubee 於 07-10-22 21:52 發表
大眼妹晅晅,

祝你生日快樂,快高長大!

ee下次再同你玩!

Happy Birthday!!!

多謝哂kimama & yiuyiu 媽媽呀! 今日我玩得好happy呀! 希望我哋小朋友大朋友們都咁happy呀!!

晅晅

首頁

尾頁

跳至