夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉 ! 我都唔知點講, 只覺可惜 ....... 希望你們冷靜下來後 .... 真係覺得無遺憾 .... 才分開.

大宅

好開心見到你今講, 今晚大家也踏出一步, 你要冷靜的 .... 唔好冷言泠語 ..... 佢好易比你影響. 祝你開開心心踏出第一步.

你不太用想你媽媽的想法啦, 只要你開心, 你媽媽一定無問題家.

大宅

:) :) :) 睇到你地今,我好開心呀 !

你老公都好Q呀, 整古你話見到你daddy, 其實已經有答案啦 ...... 大家都想一齊.... 盡在畢言中. :) :) :)

還有你話而家未有結果住, 其實我想你老公係想你返去再一齊住, 只係知你未必會同意 ..... 所以佢就唔講住..... 怕你好似早前今講分開住住先.

[ 本文章最後由 grace318 於 07-10-31 10:23 編輯 ]

大宅

你都好傻豬 ...... 唔通你想佢即刻熱情如火咩 ..... 好正路的回覆呀 ........

原文章由 lovelife_kar 於 07-10-31 10:23 發表

都唔知架.........send sms比佢講想年年同佢過, 佢只係一聲多謝~ 我諗都要比d時間佢

大宅

你一話要一齊玩下煮反仔(係佢屋企) ..... 佢即時笑瞇瞇, 你兩個都鬼馬啦 !

慢慢來啦, 你老公係有心想再係一齊 ( 而你也是 ), 最緊要大家生活得開心(有時做女人係要多的體諒老公) ..... 到時好自然就會再走在一起.

我祝福你兩個白頭到老呀

原文章由 lovelife_kar 於 07-10-31 11:14 發表
見好就收....?? 你意思係快d一齊住番??
我諗目前真係唔會了~
首先, 層樓我唔會再住, 我真係極唔鍾意果間屋~ 所以佢一定會搬, 呢點佢知道~ 而佢唔會搬番佢屋企人度, 佢只係自己租樓一個人住~ 尋晚我提過有時 ...

[ 本文章最後由 grace318 於 07-10-31 12:34 編輯 ]

大宅

我都覺你大個女呀, 之前唔多想聽我地家意見 .... 而家比我地家熱情溶化佐 ...... 無再今硬頸 , 真係好叻女, 係今短家時間內可以改善及明白到事情而去好好處理.

大宅

今早就睇到啦 ..... 呢個好好多.

原文章由 lovelife_kar 於 07-10-31 16:02 發表
你地見唔見我今日轉左頭像
由"You Don't Care"轉左呢個"卜卜齋"

大宅

我個心係紅色家 ..... ....佢係到打緊的惡魔姐....

原文章由 lovelife_kar 於 07-10-31 16:23 發表
grace318,

咦~ 而家先睇到.......你個頭像.......好似.......打緊小人喎

你心腸唔得咁惡毒架

大宅

睇下你地幾 sweet wor, 佢見你之前今溫柔, 佢都開始再打比你又多佐關心你. 所以佢唔係 (you don't care) 你啦, 只係怕了你再拒絕佢.

原文章由 lovelife_kar 於 07-11-1 13:57 發表

就係呢點啦!! 有啲困難....曾經同佢傾過, 佢都唔肯講:-| 睇黎我要諗下計仔, 好似tum細路咁tum佢講先得

食飯果晚同佢講10月31日萬聖節同家姐出去玩~ 尋日(10月31日)夜晚都未夠10點佢打黎話提我差唔多夠鐘返屋 ...

大宅

eeeeeeeeeee 好甜 wor. 聽到我都鄧你開心:-P .....

原文章由 lovelife_kar 於 07-11-2 09:47 發表

sweet 野.......有呀有呀:-P
尋晚我放學諗住打比佢, 點知比佢快一步
我地約左今日又見~
我拎左下午annual leave上屋企煲湯煮飯
星期六晚再上去陪佢睇波 ...

大宅

你又換佐個好可愛又怕羞.... 又好甜家logo啦 !

我真係好開心呀, 好想你地可以再一起生活, 而家進展得好好, 不如唔好分開住, 遲的你老公同你講叫你回來一齊住, 你不如就搬回去啦 ! 經過今次你搬走一事(大家也得冷靜下來反思), 其實大家係呢刻都知大家都係有問題 ...... 所以大家也努力去改善自己, 目的都係想再一齊生活. 你老公都好有心 (整扒比你吃), 佢真係還愛你呢 ..... 你以後唔好今多心.

祝你老公生日快樂, 同你白頭到老, 大家也互相多的體諒對方 !!

原文章由 lovelife_kar 於 07-11-6 11:20 發表
星期五請左下午假返左去煮飯煲湯
有西洋菜煲豬骨、蒸水蛋、蒸左條細嘅班仔:loveliness:
攬住一齊睇下電視:lol
佢返夜~ 所以我地一齊出門口, 佢返工;我返daddy mommy度~

第二日星期六,
我晚上8點放學又返左去~
...

首頁

尾頁

跳至