跳至

首頁

尾頁

公爵府

原文章由 yhk329 於 07-10-26 06:29 發表

kat長老,
大舊d做到上午班的插班生真係好啦
係咪藍田靈糧呀?
希望你瞓醒個頭唔會痛啦 ...

Yes ah , today is better than yesterday, thank,

男爵府

hi hi早晨

kat

你今日係唔係好d啦, 你好番至好返工啦, 要在家休息呀

珍珠宮

原文章由 amypekkle 於 07-10-26 04:13 發表
webjen,
想請問你上次靖蕎驗眼時視光師(?)說靖蕎有幾多遠視? 昨日智程驗眼視光師說他有100度遠視, 我在想是不是比較少了一點點. 我成日擔心佢遺傳了眼球易長的gene (我550度近視), 比較容易深近視. ...

無記錯係 150 度,但都係半年前o既事lu!!
QQ daddy 有一隻眼有 600 度tim
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原文章由 katherine612 於 07-10-26 08:51 發表

Yes ah , today is better than yesterday, thank,

take care 呀!

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

早晨

kat,
有時間就休息多d, 保重呀!!

jac,
d 相好靚呀, 用左soft lens? 晧晴既笑容好燦爛!!
:-P

大宅

annie & sweetman,
23/12?? I'm available.....whatsoever, count me in. school activity? e-mail me la...... please.
I think I'll go to school for the Nov b-day party. It's the performance of the K1 kids.

原文章由 Annie926 於 07-10-25 14:04 發表
Sweetman,
冇呀, 冇問 #13, 咁啱我 send 開上星期六既 notes, 順便 send 埋俾佢咋.

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

原文章由 jacqueline_law 於 07-10-26 09:57 發表
#13 : hihi :mrgreen:

jac,
我好耐冇温書,d野知D唔知D...... ,妹妹識行啦
不過陣陣吓....我好想放吓長假.....我要XMAS先可放假...好期待!

大宅

#13,
23/12係d媽咪自己攪既x'mas party, 你可以自己選擇地點:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1086639&extra=page%3D1&page=36

原文章由 number13 於 07-10-26 09:47 發表
annie & sweetman,
23/12?? I'm available.....whatsoever, count me in. school activity? e-mail me la...... please.
I think I'll go to school for the Nov b-day party. It's the performance of the K1 k ...
:-P

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

環保接龍勳章

kat,

take care!! 不如睇下中醫, 我以前唔係幾信中醫, 但至從睇左中醫, 我e+真係晚晚都瞓到覺, 我之前晚晚2~3點仲眼光光.

jac,

皓晴d相好靚.:mrgreen:

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

呢個世界真係好細
頭先係公司見到一位男士,好熟面口,之前係公司 annual dinner 都見過佢,但又想唔起佢係邊個.....頭先終於想到.......原來呢位係某 0409 bb o既 daddy 黎 大家之前係基教一齊上 playgroup, 2 年喇,好熟面口要想好耐先知係佢 依家大家仲係同事tim,不過佢唔係 head office 番工所以唔識佢!!

男爵府

webjen

咁我會唔會都識佢呢 (係唔係在kwun tong 返基教ga 同學仔daddy)?-(

原文章由 webjen 於 2007/10/26 12:08 PM 發表
呢個世界真係好細
頭先係公司見到一位男士,好熟面口,之前係公司 annual dinner 都見過佢,但又想唔起佢係邊個.....頭先終於想到.......原來呢位係某 0409 bb o既 daddy 黎 大家之前係基教一齊上 playgroup, 2 ...

珍珠宮

原文章由 sweetman 於 07-10-26 12:41 發表
webjen

咁我會唔會都識佢呢 (係唔係在kwun tong 返基教ga 同學仔daddy)?-(

QQ 上過 2 個 term 基教 pg,呢位同學仔唔係同惠惠一起上那次的同學黎
佢 mami 都成年無起 bk 出現 lu,佢以前無乜係呢個 topic 傾計,多數係另一個 topic 出現

[ 本文章最後由 webjen 於 07-10-26 12:57 編輯 ]

男爵府

webjen

你攪到好神秘呀

原文章由 webjen 於 2007/10/26 12:50 PM 發表

QQ 上過 2 個 term 基教 pg,呢位同學仔唔係同惠惠一起上那次的同學黎
佢 mami 都成年無起 bk 出現 lu,佢以前無乜係呢個 topic 傾計,多數係另一個 topic 出現 ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至