潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

朋友拿了個A貨 LV 到米蘭站, 店員都收; 故小心

洋房

原文章由 wa.haha 於 10/24/07 22:06 發表

從來唔去米蘭站買嘢, 佢哋將d袋亂放堆埋一齊, 新都變舊.

反而好耐歷史嘅"二手店"就會幫襯, 而且個老闆好專業, 睇serial no. 就知個袋幾時生產. 而且只收8成新或以上嘅袋, d袋又會放起玻璃櫃同有d重包埋膠紙, 點都乾淨d新d喇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 karenmandi 於 07-10-24 23:28 發表

從來唔去米蘭站買嘢, 佢哋將d袋亂放堆埋一齊, 新都變舊.

反而好耐歷史嘅"二手店"就會幫襯, 而且個老闆好專業, 睇serial no. 就知個袋幾時生產. 而且只收8成新或以上嘅袋, d袋又會放起玻璃櫃同有d重包埋膠紙, 點 ...

多謝提醒.但可否告知你提的好耐歷史'二手店'在那裡,
我都想放LV,是真的, 有單.
可PM我
THANKS

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

香港九龍彌敦道216-228號恒豐中心1/F 17-18號鋪

http://www.secondhandshop.com/chinese/main.html

原文章由 crystal媽咪 於 07-10-24 23:33 發表

多謝提醒.但可否告知你提的好耐歷史'二手店'在那裡,
我都想放LV,是真的, 有單.
可PM我
THANKS

大宅

都唔係第一次聽到架啦

原文章由 wa.haha 於 07-10-24 22:06 發表

洋房

原文章由 wa.haha 於 07-10-24 22:06 發表

如果一個月賣出幾個,埋好好賺。

洋房

原文章由 bernardvictoria 於 07-10-24 23:53 發表
香港九龍彌敦道216-228號恒豐中心1/F 17-18號鋪

http://www.secondhandshop.com/chinese/main.html

跟住條link睇佐二手店入面lv和gucci貨物,似乎有d搵笨喎。

個d有標價錢,只係俾專門店一手新貨平幾百蚊喎,有一個我今年先係中環專門店買佐,價錢只係俾二手店貴$200。我凜就算買二手袋,都應該先問佐專門店價錢比較後先好買,費事被搵笨。

複式洋房

各位 sister,

買二手嘢真係要小心啲吖

原文章由 krist1008 於 07-10-27 14:08 發表

跟住條link睇佐二手店入面lv和gucci貨物,似乎有d搵笨喎。

個d有標價錢,只係俾專門店一手新貨平幾百蚊喎,有一個我今年先係中環專門店買佐,價錢只係俾二手店貴$200。我凜就算買二手袋,都應該先問佐專門店價錢比較後先好買,費事被 ...

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

無所謂喇......
我唔去芥蘭站既..............

民房

Yes, I heard that too.....

So, better buy from shop.....

大宅

旅遊分享>[開心遊日記]

首頁

尾頁

跳至