影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

長長99鋪

雜綜RULES

1) 唔好出去宣傳, 聞到浸除自動入座嘅話更加無任歡迎

2) 呢到所有 綜藝同 idol 係人唔係神, 可以讚可以鬧

3) 玩唔起唔好黎,入得黎就要預左比人玩,搵交鬧既,唔該死開

4) 有心係都要入黎玩下野既,唔好怪大家
狂插無面比

5) 講完一輪唔arm聽,就要直接skip,扮睇唔到,唔準為少少事傷大家感情

6) 呢度的而且確係小圈子,不歡迎一言堂,唔高興既,咪入

子爵府

好媽媽勳章

回覆:《泡菜雜綜營》Part 9

第一

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

好媽媽勳章

回覆:《泡菜雜綜營》Part 9

岬童夷好睇呀!

我諗唔到李准做得好好, 尹相鉉又係超man, 同佢响秘密花園係兩個人咁。成東日又係, 成套劇d氣場3個都好勁呀~

女1就得對大眼, 醫生look 就好悶, 正常過唔正常, 但係佢wild look 反而好睇喎~

女2嘅演技又係好咗, 比起做金嘆嘅未婚妻而家真係清純好多。

套劇未完嫁~ 唔想on 檔就唔好開住喇~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wing2212 發表於 14-5-27 09:39
岬童夷好睇呀!

我諗唔到李准做得好好, 尹相鉉又係超man, 同佢响秘密花園係兩個人咁。成東日又係, 成套 ...
會唔會好驚架....我睇左d劇照, 好似好恐怖, 唔敢開

水晶宮

fatdenden 發表於 14-5-27 09:52
會唔會好驚架....我睇左d劇照, 好似好恐怖, 唔敢開
李準好似拎過電影新演員獎架

水晶宮

wing2212 發表於 14-5-27 09:39
岬童夷好睇呀!

我諗唔到李准做得好好, 尹相鉉又係超man, 同佢响秘密花園係兩個人咁。成東日又係, 成套 ...
講咩架,我鍾意睇尹相鉉架

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:fatdenden 發表於 14-5-27 09:52 會

原帖由 fatdenden 於 14-05-27 發表
李準好似拎過電影新演員獎架
唔會有嘢突然嚇你一跳~

係懸疑囉~

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:wing2212 發表於 14-5-27 09:39 岬童

原帖由 haileymama 於 14-05-27 發表
講咩架,我鍾意睇尹相鉉架
岬童夷係一個連環殺人犯, 成東日同尹相鉉就係警察要追佢, 李準就當岬童夷為神, 所以要跟佢嘅手法去殺人。

幾個人本身有好多牽連嘅關係, 好多因同果咁囉~

我就睇到好鬼緊張呀~

水晶宮

http://www.koreastardaily.com/tc/news/42360

神話成員Eric牽手鄭有美亮相KBS 2TV新月火劇(週一週二播出的劇集)《戀愛的發現》。

《戀愛的發現》由《需要羅曼史》系列的鄭玄貞編劇執筆,講述了女主角和前男友重新尋回愛情的故事。
Eric扮演帥氣室內設計工作室老闆姜泰河,他對工作和愛情都充滿自信,依靠強烈的決勝心獲取了自己想要的一切。愛情面前的他柔情無比,當他重新邂逅前女友後開始瞭解到了愛情的真諦。該劇也是他和鄭有美繼MBC TV電視劇《順其自然》時隔7年二度合作的作品。
Eric經紀公司表示Eric憑《戀愛的發現》暌違3年重返小銀幕,為了展現最完美的一面他正在全力以赴中。
《戀愛的發現》將接檔《Trot戀人》於8月開播。朴辰永/文 版權所有 韓星網 禁止轉載

咦,個女既完全矛印象,不過睇落好過之前X藝瑟既

水晶宮

wing2212 發表於 14-5-27 10:32
岬童夷係一個連環殺人犯, 成東日同尹相鉉就係警察要追佢, 李準就當岬童夷為神, 所以要跟佢嘅手法去殺人 ...
似乎要好用神睇先得

我都係等下先

呢兩個星期留返黎同大小魔頭鬥智鬥力啊

wing2212  攪掂佢哋先啦~  發表於 14-5-27 10:43

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

#2 wing wing 搶左,

你d 拎擺去邊

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-5-27 10:38

你d 拎擺去邊
擺返啦

我碌左去煎餃子啊

雪菜肉c    發表於 14-5-27 10:52

水晶宮

haileymama 發表於 14-5-27 10:33
咦,個女既完全矛印象,不過睇落好過之前X藝瑟既
個女1有d d 阿豬媽feel.........
點解唔搵個又sharp 又有氣質果類呀................

清純又唔係,

年齡又係中女,

型又無佢份.........

子爵府

好媽媽勳章

引用:

原帖由 雪菜肉c 於 14-05-27 發表

你d 拎擺去邊
Sorry, 忍唔到手呀~

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-5-27 10:41
個女1有d d 阿豬媽feel.........
點解唔搵個又sharp 又有氣質果類呀................
我又ok鄭有美wor, 職場之神做得幾好

水晶宮

fatdenden 發表於 14-5-27 10:43
我又ok鄭有美wor, 職場之神做得幾好
你要明白禾們為何要對艾力個拍拿貢高要求哇............

水晶宮

haileymama 發表於 14-5-27 10:41
擺返啦

我碌左去煎餃子啊
有咩牌子餃子好食呀?
禾就覺得cp 係好食

水晶宮

haileymama 發表於 14-5-27 10:41
有無睇到?
http://www.koreastardaily.com/tc/news/42115

• 神話申彗星

• [url=]Like

[/url]

• 神話申彗星

• [url=]Like

[/url]

久未露面的神話申彗星,日前飛赴中國杭州領獎,展示了元祖韓流明星的魅力。

申彗星出席了17日的「中國新歌榜音樂盛典暨頒獎禮」,並獲得了「最欣賞亞洲人氣歌手」獎,他領獎時說:「好久沒來中國了,能和粉絲見面真的很開心。在這麼美的城市杭州的這麼大的獎真的很榮幸。以後,我也會更加努力的!謝謝大家!」

當天他穿了一身黑色西裝,戴著墨鏡,佩戴黃絲帶,當中最特別的是彗星難得將流海梳起,露出額頭,展示出元祖韓流歌手的魅力。

之後彗星還為大家現場演唱《如果是她就好了》和《EX-MIND》,令全場粉絲雀躍不已。

首頁

尾頁

跳至