跳至

首頁

尾頁

大宅

嘻~~~~唔駛....一來我個朵都冇人識~
不過個保安可能會要大家ID作為登記咁啦~
原文章由 gutwong608 於 07-12-13 19:21 發表
我想問吓...到時去到clubhouse駛唔駛出示啲咩或响你個朵先入得架???
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

別墅

但登記時駛唔駛話比佢知邊個單位探訪吲??

原文章由 noddybanana 於 07-12-13 21:12 發表
嘻~~~~唔駛....一來我個朵都冇人識~
不過個保安可能會要大家ID作為登記咁啦~
有你常在,使我感到幸褔。。。感激當我遇上。。。

大宅

其實我果日都會同個保安單聲...你講話club hse ' x'mas party la~:mrgreen:
原文章由 gutwong608 於 07-12-14 08:26 發表
但登記時駛唔駛話比佢知邊個單位探訪吲??
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

別墅

OK, Thanks

原文章由 noddybanana 於 07-12-15 13:03 發表
其實我果日都會同個保安單聲...你講話club hse ' x'mas party la~:mrgreen:

大宅

still 2 days.....the x'mas party is coming soon~~~~hope all mami on time and hv fun la~

大宅

http://hk.myblog.yahoo.com/noddybanana/

各位媽咪,
X'mas party 0既相已經攪掂....有興趣可去"相簿"copy...
多謝咁多位小朋友同大朋友咁投入0既參與...Bubu 玩得好開心~:mrgreen:

複式洋房

多謝哂今日比一個咁開心o既party我地o既媽咪.大家咁忙仲整到咁多野玩,真的多謝哂!
我無blog,所以今日D相交由noddybanana代為上網.你地去佢個 blog到睇喇!
Casso今日表現太差,依家佢檢討緊,希望下次唔會咁怕醜喇!

Christy & Pi casso

原文章由 noddybanana 於 07-12-23 18:04 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/noddybanana/

各位媽咪,
X'mas party 0既相已經攪掂....有興趣可去"相簿"copy...
多謝咁多位小朋友同大朋友咁投入0既參與...Bubu 玩得好開心~:mrgreen: ...

別墅

多謝晒各位媽咪, 今日我地一家三ロ玩得好開心, 下次有機會再一齊玩.

Wish you all Merry Christmas & Happy New Year 2008:-P :-P :-P

** Pic will be post tomorrow. **
常人眼中你只是一個平凡既bb.但在父母心中.你是優越.活潑.可愛的囡囡  (Eunice Kwok因因)

大宅

多謝晒 noddybanana & Fiona20b 既細心安排.
蕎蕎可以識到咁多同齡小朋友好興奮呀.
Merry Christmas!!
~~

大宅

多謝晒 noddybanana & Fiona20b 既細心安排.
湲文可以識到咁多同齡小朋友好開心呀. 希望快些再有活動.
Merry Christmas & Happy 2008 !!

原文章由 noddybanana 於 07-12-23 18:04 發表

各位媽咪,
多謝咁多位小朋友同大朋友咁投入0既參與...Bubu 玩得好開心~:mrgreen: ...

別墅

http://www.flickr.com/photos/fiona20b/sets/72157603525173962/

X'mas party 0既相已經攪掂....有興趣可去copy...

I dont have 鬥快執糖 pic ar.. if any other ma ma have.. pls post or send to me ar..

下次有機會再一齊玩.

Wish you all Merry Christmas & Happy New Year 2008
常人眼中你只是一個平凡既bb.但在父母心中.你是優越.活潑.可愛的囡囡  (Eunice Kwok因因)

別墅

真係Thank晒noddybanana & Fiona20b......

原文章由 Fiona20b 於 07-12-24 09:49 發表
http://www.flickr.com/photos/fiona20b/sets/72157603525173962/

X'mas party 0既相已經攪掂....有興趣可去copy...

I dont have 鬥快執糖 pic ar.. if any other ma ma have.. pls post or send to me ar..

下 ...

複式洋房

0603 X'mas party

我有影到鬥快執糖”,visit http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=244473

真的要多謝noddybanana & Fiona20b 幫我們安排這次x’mas party,d嘢食好好味,又準備了好有心思嘅遊戲,仲有豐富嘅兩份禮物!!令我地嘅bb玩得很開心! Thanks so much!

下次再玩過 :loveliness:

別墅

睇見大家玩得開心, 我也開心!!

不如想下下次攪咩活動好??

大家提議下

大宅

Waaa.... so happy !

我們愛,因為神先愛我們!

別墅

原文章由 Fiona20b 於 07-12-28 10:55 發表
睇見大家玩得開心, 我也開心!!

不如想下下次攪咩活動好??

大家提議下

睇見大家照片, 玩得好開心wo, 攪唔攪buffet生日會呀? 不如大家幫手問吓邊度好, 我怕bbq好危險, 因為我有兩個小朋友!

別墅

Yes.. 我also 怕bbq好危險 for bb

大宅

thx all mami and baby too~:mrgreen:
原文章由 tybb 於 07-12-27 15:04 發表
我有影到“鬥快執糖”,可visit http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=244473

真的要多謝noddybanana & Fiona20b 幫我們安排這次x’mas party,d嘢食好好味,又準備了好有心思嘅遊戲,仲有豐富嘅兩份禮物!!令我地 ...

大宅

buffet birthday party is GREAT!
I hope I can come to join la....coz my little son will come to say hi to me in Feb....hehe~:mrgreen:
原文章由 bro_and 於 07-12-28 22:52 發表

睇見大家照片, 玩得好開心wo, 攪唔攪buffet生日會呀? 不如大家幫手問吓邊度好, 我怕bbq好危險, 因為我有兩個小朋友!

別墅

HI Bro_and,

Buffet Birthday party, pls advise what day? if we arrange end of March, I think Noddybanana can also join us.

Pls advise what day/ where/ how much..

Pls let me know if you need help on the arrange.

首頁

尾頁

跳至