懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,請問有冇Sis有食過,效果如何?貴唔貴?

新手肥媽媽上

大宅

引用:如題,請問有冇Sis有食過,效果如何?貴唔

原帖由 hiphone6 於 14-05-28 發表

新手肥媽媽上
貴,work,一唔食就反彈

男爵府

引用:Quote:原帖由 hiphone6 於 14-05-28 發表如

原帖由 Yooyanali 於 14-05-28 發表
無錯,唔食即肥

CKMUMMY  對  發表於 14-5-29 00:35

大宅

我食過 , 係 work , 又貴 , 但真係唔飽肚 , 之後唔食體重反彈 , 不如你食少 D + 運動就可以減到嫁啦 !!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 hiphone6 於 14-05-28 發表如

原帖由 Yooyanali 於 14-05-28 發表
同意

複式洋房

回覆 winifredwin 的帖子

多謝各位媽媽

大宅

玩具勳章

我之前係靠飲醋之後跑步,唔貴又好WORK

男爵府

做運動同留意飲食係最好既方法, 靠藥傷身又好快反彈

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

新手肥媽媽上
其實飲食健康d,再加運動就可以減!

大宅

回覆:生BB後重咗廿磅,有人叫我食康寶萊減減佢

Try Atkins diet, before I get pregnant I try this , it works for me.

U can go google search Atkins diet, there have a website teach you how to follow the diet plan.

之前我跟左兩個月,瘦左十磅,係食蛋白質,好小carbohydrate. 我生完都會跟返。不過最好去埋游水or 跑步。

大宅

我用 nu life。貴,work,我反彈咗d,我老公無。

佢原理係杯嘢係低卡,但係有營養。所以實際係要計埋卡路里先work。唔好以為係仙丹,飲完會瘦。

飲咗之後,胃口縮細咗,所以之後都唔似以前勁食。(我無得賣㗎,我唔係會員,因為怕煩,我托朋友買㗎咋!)

你不如試下每餐份量先減3分之1,介零食同高卡食物先啦!每減少3500個卡路里就可以減到一磅。所以你胃口細咗的話,加上運動消耗,都會瘦的!

大宅

我結婚前都有用康寶萊產品減肥,用左一年效果好好,我諗住生完同補完後都會飲用奶昔做早餐加麥皮,午餐晚餐食返正常,我志在自己吸收返啲營養,再食清啲去減,唔駛比自己愈來愈肥就ok了,因為又要買咁多產品又貴,寧願留返啲錢買野比bb...

大宅

新手肥媽媽上
餵人奶咪可以瘦得又快又健康

複式洋房

我都肥左廿磅,嚴重超重,但餵梗人奶。。。要等餵完先減

複式洋房

回覆 jay24k1982 的帖子

我有餵人奶呀,不過都唔瘦既。一日餵幾多ml先會瘦ga?

男爵府

我十幾年前食過,貴,但唔work, 又食唔飽。我生左餵人奶,滿月時磅數已同未有bb時一樣,零運動。

複式洋房

老公陪我食餐單:早餐(豐富)、午餐(飽肚)、晚餐(烚菜),夜晚去散下步,暫時效果算不錯,係慢咗D囉。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

靠低卡飲食, 好易反彈, 同埋好易失效. 因為身體最初唔慣吸收少左卡路里, 咁咪會瘦, 到身體習慣之後就唔會再瘦落去, 如果你食番減肥前一樣份量既野, 咁即係吸收比身體所需卡路里多, 咁就會肥.

如果你餵緊人奶, 唔駛去減肥, 食多左唔肥算有賺. 同埋陀bb 時肥係身體受賀爾蒙影響, 要儲能量俾日後湊bb 時用, 生完唔多唔少會自動瘦番.

如果你生完一段時間, 做運動去減會效d.

首頁

尾頁

跳至