跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

我呢排返工都有d私人時間 ( dum pop ) .. 我可以做訂貨的 .. 需然我未去過聚會, 但係我住沙田 / 葵芳返工 ( 1-6) .. 睇下到時有邊個媽咪近既... 我先比佢 .. 佢再响 garthering 分比你地呀 ... 要買既就响呢到寫啦 ... 夠數我再訂貨啦 ....

1) 巳訂貨的MAMI 請自行PM 我提供聯絡電話及郵箱 (最好係MSN) , 我會SEND 個款比你地 , 請在10月27日12點前pm我作實.. 我會巳此確認作訂貨的, 謝謝!!
2) 暫定沙田交收 ( 唔得既媽咪請通知我呀 ) 到貨進度屆時再通知你地呀
3) 請在10月27日中午12時前入數至下列戶口 ( 暫按0.07計算 ) 實際差價在交收時退回 : 明午會安排訂貨 ...

下列資料在10月30日下午17:47 更新 :
未入錢既請盡快安排

1. WYBABY
商品號碼 : J68202 / J68405
顏色 : B / A
尺碼 : 85 / 9-15cm
售價 :JP¥ 1,440 / 1,440
總價 : JP¥ 2,880

2. SASA1034 --> 巳收款 ( HK$414.40 )
商品號碼 : L64402 / J66603 / L64301
顏色 :
尺碼 : 90 / 90 / 90
售價 :JP¥ 2,040 / 1,840 / 2,040
總價 : JP¥ 5,920

3. Kirin_Lui --> 巳缺貨.. 不用入錢
商品號碼 : J68306 / J68202G
顏色 : B / -
尺碼 : 80 / 85
售價 :JP¥ 1,140 / 1,440
總價 : JP¥ 2,580

4. 最愛小朋友 --> 巳訂, 稍後過數
商品號碼 : J67806 / J64701
顏色 : B (藍色) / C (黃色)
尺碼 : 90 / 90
售價 :JP¥ 1,140 / JP¥ 1,440
總價 : JP¥ 2,580

5. happyvv --> 巳缺貨.. 不用入錢 ..商品號碼 : J67401A
顏色 : A
尺碼 : 90
售價 :JP¥ 1,640
總價 : JP¥ 1,640

6. SUM107 --> 巳收款 ( HK$473.20 )
商品號碼 : J68405 / J68202 / L64303 / L64304
顏色 : A / A / -- / A
尺碼 : 9-15cm/ 85 / 90 / 80
售價 :JP¥ 1,440 / 1,440 / 2,040 / 1,840
總價 : JP¥ 6,760

7. POOH529 ---> 巳收款 ( HK$121.00 )
商品號碼 : L64801
顏色 : 粉紅
尺碼 : 80
售價 :JP¥ 1,730
總價 : JP¥ 6,760

8. Sheunglam --> 巳收款 ( HK$271.60 )
商品號碼 : J66603 / L64301
顏色 :
尺碼 : 90 / 90
售價 :JP¥ 1,840 / 2,040
總價 : JP¥ 3,880

9. 艾莉 --> 巳收款 ( HK$100.80 )
商品號碼 : J68204
顏色 B
尺碼 85
售價 JP¥ 1,440
總價 : JP¥ 1,440

10. Mrs_Piglet --> 巳收款 ( HK$212.41 )
商品號碼 : J68202 / L64102
顏色 : H 星星 x 條紋 / A 橙色
尺碼 : 85 / 80
售價 :JP¥ 1,440 / 1,640
總價 : JP¥ 3, 080

11. 晞媽 --> 巳收款 ( HK$274.40 )
商品號碼 : J65203 (水手襪) / J68306(寬下襠靴型褲) / j66801(運動衫2件組)
顏色 : B組合 (男孩組合) / A : 卡其色 + 綠色 / B : 紫色
尺碼 : 22-24CM / 90 / 90
售價 :JP¥ 1,140 / 1,140 / 1,640
總價 : JP¥ 3,920.00

12. ypiriswong --> 巳收款 ( HK$100.80 )
商品號碼 : J68202
顏色 : C
尺碼 : 85
售價 :JP¥ 1,440
總價 : JP¥ 1,440

13. POST IT --> 巳收款 HK$215.60
商品編號 : L64802 / L64702
售價 : JP¥ 2,040 / 1,040
尺碼 : 80 / 80
顏色 : 橙色+深藍色 / 綠色(條紋)
TOTAL : JP¥ 3,080

14. MARIANI --> 巳收款 HK$302.40
商品號碼 : J67401 (連身衣2件組) / J68306 / L61401
顏色 : A組 / B / B
尺碼 : 80 / 80 / 130
售價 :JP¥ 1,140 / 1,640 / 1,540
TOTAL : JP¥ 4,320

15. yanyan3212 --> 巳收款 (HK$323.41)
商品號碼 : J65203 (水手襪10雙組) / L64404 (運動衫2件組 (女孩用)) / L63802 (上衣2件組)
顏色 : F組合 / B : 花朵圖案 / A : 粉紅色 + 米色花樣
尺碼 : 22-24CM / 90 / 100
售價 :JP¥ 1,140 / 1,640 / 1,840
TOTAL : JP¥ 4,620.00 (hk$323.4)

16. yvette8020 --> 巳收款 ( HK$181)
商品號碼:J68202 / J66405
顏色:A.花紋*愛心草莓 / A.黑色
尺碼:120(不要懷疑,眞係120,因為腸仔包既家姊要啊!!) / 110
售價:JP¥ 1,440 / 1,140
TOTAL : JP¥ 2,580

17. CANDY ( 豐媽) --> 巳收款 (HK$221.90 )
商品號碼 : J68204 (裙子裝飾褲2條組) / J67101 (3件組合(男孩用))
顏色 : B: 小花 + 牛仔/B : 交通工具圖案組合
尺碼 : 105/ 95
售價 :JP¥ 1,440/ 1,730
TOTAL : JP¥ 3,170.00 (HK$221.9)

18. lamleebb --> 巳收款 ( HK$445.20 )
商品號碼 : L6380206 / J6820407 /J6820212
顏色 : B: 米色 + 粉紅色花樣/ B: 小花+牛仔 / C: 小鳥×蘋果
尺碼 : 80 / 85 / 85
JP¥ 1,840 / 1,440 / 1,440
小計: JP¥ 4,720

19. 晉晉BB --> 巳收款 HK$347.90
商品號碼 :
顏色 :
尺碼 :
售價 :
TOTAL : JP¥

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-11-23 15:20 編輯 ]

別墅

he he !!!! 啱啱入左數 ... 你 CHECK CHECK 呀 ...

原文章由 晉晉BB 於 07-11-13 23:57 發表
Hi wybaby,

我講唔好意思就真,你幫我哋訂貨兼分埋莊,我唔該晒你之真!:loveliness:
我已經pm咗個A/C俾你喇!你Check吓啦!:D

男爵府

Hi wybaby,

我講唔好意思就真,你幫我哋訂貨兼分埋莊,我唔該晒你之真!:loveliness:
我已經pm咗個A/C俾你喇!你Check吓啦!:D

原文章由 wybaby 於 07-11-12 18:07 發表
直至今日只有包媽同腸仔包媽咪未攞衫 .. d 衫仔我巳經攞回葵芳公司 .. 如果要攞衫早一日通知我就得 .. 哈哈

晉晉bb今日唔好意思 ... 交收時唔記得帶埋d退款(又無帶銀包) 你 pm個帳戶資料比我盡快入返比你呀 .. ...

別墅

直至今日只有包媽同腸仔包媽咪未攞衫 .. d 衫仔我巳經攞回葵芳公司 .. 如果要攞衫早一日通知我就得 .. 哈哈

晉晉bb今日唔好意思 ... 交收時唔記得帶埋d退款(又無帶銀包) 你 pm個帳戶資料比我盡快入返比你呀 ..

別墅

收到哂d衫就好啦 !!!

原文章由 sheunglam 於 07-11-12 09:58 發表
收到衫仔同褲仔啦~~~好cute yeah! 有新衫仔著, 真係唔該晒你呀wybaby :)

別墅

嘩 .. 唔記得响到寫返添 ... 原來一包SOCK入面有幾個碼架 .. 尋日同阿包著 socks 先發現大左d ... 原來有4對x9cm / 2 對x10cm / 2對 x 12cm , 所以應該唔駛著15-19cm ...可能到時真係會去到19cm .. 希望呢家講唔會遲啦 !!!

原文章由 wybaby 於 07-11-9 12:09 發表
你都收到啦 .. 快d洗完比欣欣試下 ...

d socks 洗完仲會縮少少 ... 阿包呢家啱啱好 .. 我巳經收埋其他 socks .. 呢d 著多幾次唔駛 sai ... 尋日仲同其他 mami 講著多幾個月, 點知尋日真正試左覺得唔可以啦 ... ...

大宅

收到衫仔同褲仔啦~~~好cute yeah! 有新衫仔著, 真係唔該晒你呀wybaby :)

男爵府

sorry可能上次send左錯,我pm左你

別墅

sasa ... 仲未收到你個地址呀... d 衫仔仲放响公司 .. 哈哈

原文章由 sasa1034 於 07-11-8 11:54 發表
哎呀,好開心呀,終於又有新衫著~
wybaby,我想問下如果我俾公司地址你,你明天可唔可以courier到俾我,因為我下星期會返中環office冇咁方便收野~如果唔係我就星期日去沙田交收~邊樣方便你呀,courier我可以俾番$$~ ...

別墅

yvette8026 匯率巳經返左黎啦 .. 同之前收既一樣, 所以唔駛退款..
你唸住幾時囉呀

原文章由 yvette8026 於 07-11-8 13:12 發表
唔該晒...

別墅

我都係唸住POST上黎無物野 !!! D 帳戶資料被我刪哂 .. 聽你咁講都好似有D驚驚地 .. 唔該哂 SUM107 等我 CUT 一 CUT 再POST上黎先 ...

恩媽 .. 果然快手呀 ... 麻煩你了 ..

哈哈 .. 我今次一整就整到啦 ... 仲有2個添 ..

( 你地2個快D刪左我個名 .. 我唔公開架 ... 哈哈哈哈 )

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-11-9 16:30 編輯 ]

複式洋房

原文章由 Sum107 於 07-11-9 15:19 發表

YanYan321,
不如你delete返Wybaby張statement lar, 好似咁公開唔咁好,恕我多事...
I know you just do her a favor when she can't paste the excel file on it.

唔洗驚,Wybaby 可以 delete 會通知我架, 等我再問下佢先

[ 本文章最後由 YanYan321 於 07-11-9 16:13 編輯 ]

禁止發言

別墅

匯率巳有啦 ... 我用excel 計左 .. copy 唔到落黎 ... 所以scan 左再放上黎 .. 請各位mami 自行計算 .. 有錯既通知我啦 .. 哈哈

( 頭先懶得scan多次..唸住刪哂D A/C 資料就得 )

( 終於整到啦 )

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-11-9 16:06 編輯 ]

別墅

唔見你上黎 ... 肯定唔得閒 .. 所以咪打比你地囉 .. 哈哈

我今晚問下c6 .. 睇下駛唔駛去個頭聽 course ... 稍後覆你再決定. .

原文章由 晉晉BB 於 07-11-9 12:08 發表
wybaby,

真係唔好意思要你打嚟提我,尋睌阿仔去咗打流感針我怕佢會發燒,所以要看住佢今個星期都唔會去得遠,如果你C6去開我哩區咁就煩麻晒你哋喇!若如果就唔到時間我下星期都可以過去葵芳拎架,當同仔仔行街之嘛!

十萬個唔 ...

別墅

你都收到啦 .. 快d洗完比欣欣試下 ...

d socks 洗完仲會縮少少 ... 阿包呢家啱啱好 .. 我巳經收埋其他 socks .. 呢d 著多幾次唔駛 sai ... 尋日仲同其他 mami 講著多幾個月, 點知尋日真正試左覺得唔可以啦 ... 各位媽咪買 15-19cm 會好d . . 哈哈

係呀 !!! 我收到 d 貨都覺得無咁 sharp , 不過唔係差 .... 我反而覺得男仔款d顏色會近d ... 哈哈

男爵府

wybaby,

真係唔好意思要你打嚟提我,尋睌阿仔去咗打流感針我怕佢會發燒,所以要看住佢今個星期都唔會去得遠,如果你C6去開我哩區咁就煩麻晒你哋喇!若如果就唔到時間我下星期都可以過去葵芳拎架,當同仔仔行街之嘛!

十萬個唔該!:loveliness:

原文章由 wybaby 於 07-11-8 20:34 發表
部份 mami 約交收時間如下
( 睇下有無媽咪可以夾埋一齊 )
仲以為沙田友會多d添 .. 哈哈

- 11月08日 (四) 葵芳 6:10pm 交收
- 11月09日 (五) 葵芳 1:45pm 交收
- 11月09日 (五) 葵芳 4 - 5pm 交收
- 11月1 ...

禁止發言

大宅

明天下午會到你公司收件

別墅

部份 mami 約交收時間如下
( 睇下有無媽咪可以夾埋一齊 )
仲以為沙田友會多d添 .. 哈哈

- 11月08日 (四) 葵芳 6:10pm 交收
- 11月09日 (五) 葵芳 1:45pm 交收
- 11月09日 (五) 葵芳 4 - 5pm 交收
- 11月10日 (六) 葵芳 1:45pm 交收

Courier
Sum107 / Sheunglam / Sasa1034 / ypiriswong

待匯率到後才交收
yvette8020

備註 : 先交收既 mami 記住 send 返帳戶資料比我呀 !!! 待匯率回來後再退款給你們.. 哈哈( 最好用 HSBC / 中銀 / 渣打 )

[ 本文章最後由 wybaby 於 07-11-8 20:36 編輯 ]

首頁
12345...8

尾頁

跳至