美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我上個月尾買左啦!
不過天氣太凍.
試左一次咋.
要等d天氣回暖時再勤力d做, 睇下佢係唔係咁勁, 不過試左一次, d皮膚明顯質地係唔同左, 你試過就會知我過什麼.聽講收手臂個D bye
bye 肉效果好好.同埋收bra 帶 " 支" 出黎個d肉好幾好. 不過講咩都無用等天氣回暖先講啦

男爵府

[

Galvanic 離子導入美容儀
離子導入美容儀的設計小巧精緻,其獨特的掌上型設計方便使用及攜帶。此外,它的專利技術可根據您的肌膚狀況,調節適合您的電流。您更可隨時更換不同功能的按摩組件及導頭 (美顏導頭、健髮導頭及纖體導頭) ,配合專用美容及護膚產品 (淨膚精華及修護精華、纖體緊緻凝膠或 Nutriol 健髮滋養液) ,讓營養直接導入肌膚內,針對不同的皮膚問題而作出改善。
http://www.nuskin.com/cgi-bin/imweb/imerge/productDetail.do?prodId=04101222&BV_SessionID=@@@@1625385380.1203081035@@@@&BV_EngineID=ccciadeddemmllfcefecehhdfjfdfkh.0

[ 本文章最後由 ml6331 於 08-2-15 21:13 編輯 ]

男爵府

$2400
會員 7 折 $15xx

男爵府

原文章由 VKwan 於 08-2-15 20:55 發表
請問邊度買?幾錢?要唔要加精華素用?
我好需要喎?40yr黎緊頭啦,塊面d肉好dum呀:-(

要配合佢地專用個d Gel,
因為好似有分正負極電流,
要用佢地專用Gel先可以

男爵府

http://www.maxcast.com/galvanic

短片介紹, 係yahoo拍買網度搵的

男爵府

原文章由 cat*cat 於 08-2-15 22:49 發表

Hi ml6331,

你買左la , 記得上o黎報告個result呀!

cat*cat 好的, 不過 真係好凍呀, 遲些小才報告, 有其他姊妹用過的, 上來報告下啦

男爵府

原文章由 vet 於 08-2-16 11:54 發表
等你報告

我最期待係收雙下巴, 廋面, 同BYE BYE 肉.
快D回暖啦, 我塊面而家連MASK都無做.
完來咁凍係會令人變醜架......HEHE

男爵府

我買左2個月, 用左2盒Gel, 我發發覺廋面係
OK架, 同埋皮膚d質地好左, 我M黎塊面都無水腫. 同埋塊面"V" sharp位, 係會出返黎. 我平均一星期一次, 有時4-5日一次, 一個月用一盒Gel, 現在試緊減手臂, 用左3日, 未有收細到手臂, 但手臂d肉望埋去無咁"透".

男爵府

原文章由 cat*cat 於 08-4-2 13:20 發表
Hi ml6331,

我部spa機係第一代, 我想問可唔可以用你宜家用緊既gel架? 同埋gel幾錢?

好似只可用面部, 唔可以用body,因為導頭唔同.

男爵府

原文章由 mimibooo 於 08-4-2 16:05 發表
麻煩曬各位

因我唸住JOIN左方便買野0的
之前都用過下

有冇人可比我NO. ME 呀

已經PM左你啦.

男爵府

原文章由 cat*cat 於 08-4-2 13:20 發表
Hi ml6331,

我部spa機係第一代, 我想問可唔可以用你宜家用緊既gel架? 同埋gel幾錢?

我想問你以前第一代係用咩gel架

男爵府

原文章由 vet 於 08-4-3 00:39 發表
maybe 2nd hand

我都覺得會係2手貨囉?

男爵府

唔用過部spa機 luk過都唔知,
原來左右手臂差好遠架,
我隻右手臂好粗架, 同左手差好遠架

男爵府

原文章由 sagill 於 08-4-3 16:40 發表
這部spa機對減肚腩沒有多大效用,朋友話Nuskin的寰宇領袖也在她的美容院减肥和减肚腩。

E..........係咩.......你點知架hehe

男爵府

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-4 00:27 發表
減肚腩真係唔 work 架, 可能脂肪層太厚的緣故, 不過想試下用來 firm 面, 唔知 D gel 貴唔貴呢?

收緊手臂 bye bye 肉還可以, 不過每次自己做完, 隻手都好"疲倦", 做左幾次, 已經無心機再做。 ...

你係唔係都有用呢部機呀?

男爵府

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-4 00:27 發表
減肚腩真係唔 work 架, 可能脂肪層太厚的緣故, 不過想試下用來 firm 面, 唔知 D gel 貴唔貴呢?

收緊手臂 bye bye 肉還可以, 不過每次自己做完, 隻手都好"疲倦", 做左幾次, 已經無心機再做。 ...

你買左部機, 點解你唔知d Gel幾錢 o既 ?
你唔係用緊佢專用o既Gel 咩?
係好攰架, 話你知係每一個想減部份要騼15min先有
效架, 靚係要付出代價同時間架. 點解我咁講呢.
你諗下你d脂肪或者皺紋都唔係一朝一夕咁出黎架嗎.
佢都係我地儲下儲咁儲返黎. 所以用所有產品都唔會即刻見較.
都需要一段時間另佢平服反, 提提你同埋如果你用一d產品好快見效個d, 你一唔用就即刻打回原型, 但一d你用左好似無咩好到,
又或者差到個d, 其實你個皮膚已經開始穩定左, 唔會好容易就出現問題. 如敏感or生瘡瘡咁.

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-5 01:40 發表
Come on RoseTutoria, 不是用一、兩次就見效果, 比d心機!!
我個Friend生完仔都用spa機來減, 好成功! keep 住用, 好勤力, 現在還細了一個碼!!

重有, 不單只靠Spa機,be fair, 你要好好控制input,the rule is input < ...

你用開, 有無用spa 機心得呀?
例如點先用得好, 點樣先最有效, 同埋咩手勢先最正確?
Thanks!

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-5 12:29 發表
我要出街了, 回來再share!!

好呀! 謝謝您!

男爵府

原文章由 precious.moment 於 08-4-5 15:11 發表
click on this http://tw.youtube.com/watch?v=R757UDvMlTI
althought it is not speaking in english, but you can see the different!!

click on this for more information on how to use: http://tw.youtube.co ...

thanks!

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-7 00:54 發表
去美容院做body都續part做啦, 所以原理一樣, 你想那part做 firming 就在那裡落body shaping gel, 要落多些, 不要太亁, 一路睇電視一路luke, 不要用死力, 因微電讓 body shaping gel 深入肌膚, 有很多人話好累, 是因 ...

我每次做15分鐘架

首頁

尾頁

跳至