單親天地

跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我想結識下各位單親GE媽咪,,想大家扶持住大家,,交流下湊B經..

再想睇下有幾多媽咪係未結婚已經做左單親?
我就係咁樣,,但好慶幸識到而家呢個男友,,可以同我一齊分擔開心唔開心
另外都想藉呢個post鼓勵其他單親媽咪,,今時今日咁樣並唔係我地想造成,,努力D同自己小朋友一齊行落去,,希望大家都可以再有機會搵到一個愛錫自己GE人:loveliness:

各位媽咪同我做個朋友啦:lol

男爵府

做呀!!! XDXD
但點解你見唔到我ONLINE架=0="
我YAHOO同MSN都ON哂,,
BUT我MSN見到你ON啵,,
YAHOO又話等你批我,,,@@"
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我可唔可以同你地做朋友呀,但我唔係單親架,想幫自己同囡囡識多d朋友咁囉,可唔可以呀!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

原文章由 ChammyMAMA 於 07-10-27 02:23 AM 發表
我可唔可以同你地做朋友呀,但我唔係單親架,想幫自己同囡囡識多d朋友咁囉,可唔可以呀!
hi hi,我係yenkoo記得我嗎?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 丫飛 於 07-10-27 02:19 發表
做呀!!! XDXD
但點解你見唔到我ONLINE架=0="
我YAHOO同MSN都ON哂,,
BUT我MSN見到你ON啵,,
YAHOO又話等你批我,,,@@"

我無玩YAHOO嚕,,你MSN 我吧=)

瑪瑙宮

等係記得啦,呢排你無上msn咩?好似唔多見到你咁喎?
原文章由 yenkoo 於 07-10-27 02:28 發表
hi hi,我記得我嗎?

男爵府

回覆 #5 hazel_hei 的文章

HI左冇人應- -"!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

大宅

原文章由 hazel_hei 於 07-10-27 02:16 AM 發表
我想結識下各位單親GE媽咪,,想大家扶持住大家,,交流下湊B經..

我就係咁樣,,但好慶幸識到而家呢個男友,,可以同我一齊分擔開心唔開心
另外都想藉呢個post鼓勵其他單親媽咪,, ...
hi,我都係單親!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ChammyMAMA 於 07-10-27 02:23 發表

當然可以啦,,我無任歡迎=)
其實我係想識多D媽咪但唔一定要單親GE^^
add我msn吧[email protected]
記得嗨我牙>v<

大宅

原文章由 ChammyMAMA 於 07-10-27 02:29 AM 發表
等係記得啦,呢排你無上msn咩?好似唔多見到你咁喎?
係呀!我唔係成日上msn!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 丫飛 於 07-10-27 02:30 發表
HI左冇人應- -"!

咁恐怖 我見你係無ON-00-"
你見到我嗨你嗎?

瑪瑙宮

係呀....點解呀?你依家都唔上嘅??:-( :-( :-( :-(
原文章由 yenkoo 於 07-10-27 02:33 發表
係呀!我唔係成日上msn!

瑪瑙宮

hihi...我add咗你喇,但都未見到你喎!我個msn: [email protected]
原文章由 hazel_hei 於 07-10-27 02:31 發表

當然可以啦,,我無任歡迎=)
其實我係想識多D媽咪但唔一定要單親GE^^
add我msn吧[email protected]
記得嗨我牙>v

男爵府

All.....

我唔係單親架.......不過睇到依到開戰........

走黎8下&吹下水........

瑪瑙宮

我都不斷緊呢場戰爭呀,睇下究竟點先會結束!
原文章由 ho69591011 於 07-10-27 02:40 發表
http://i128.photobucket.com/albums/p164/bumingbai/biao%20qing/onion/59.gifAll.....

我唔係單親架.......不過睇到依到開戰........

走黎8下&吹下水........

複式洋房

原文章由 hazel_hei 於 07-10-27 02:16 發表

另外都想藉呢個post鼓勵其他單親媽咪,, ...

預埋我同仔仔一份好冇呀?你地好... 十卜你..
曾經的我來不及讓你知道
人生的痛苦總要比快樂多
曾經跌倒眼淚掉下來的你
其實永遠永遠永遠是我寶貝

不知道  不知道就好
人生甜和苦我都想讓你明白
怎樣也難以解釋的愛
一直陪著你慢慢看著你長大

我是永遠永遠永遠你的依賴

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 ChammyMAMA 於 07-10-27 03:06 發表
我都不斷緊呢場戰爭呀,睇下究竟點先會結束!

以我看,過一排就會雨過 天 晴:loveliness: :loveliness: :loveliness: 因為上了幾年bk,都習慣了 唯是唯非,要明眼人和天會知...
不過我都會一直看..一直支持...一同努力行單親路

[ 本文章最後由 vane 於 07-10-27 10:03 編輯 ]
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

各位!!預唔預埋我呀!我仔仔叫滕仔呀!!!

大宅

醒目開學勳章

hi everybody:

預埋我得唔得呀?我囡囡叫錡錡呀,而家四個月大!

剛剛昨日打完針,而家有少少發燒:-( :-( :-( :-(

大宅

原文章由 yenkoo 於 07-10-27 02:30 發表
hi,我都係單親!

hihi yenkoo
你記唔記得我 ar??
我都係單親嚟架
努力考到UMPIRE

首頁
12345...15

尾頁

跳至