爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

熱血勳章

大宅

回覆:Dearkk 的帖子

Prius 應該唔啱budget,到budget嘅話舊電都應該打柴要換使多幾萬
倒不如7萬搵架jazz然後1萬買牌費保險再做保養

複式洋房

不如加多少少買Prius,,佢好好多

禁止訪問

熱血勳章

禁止訪問

熱血勳章

大宅

引用:Quote:eltontth 發表於 14-5-31 12:55 Priu

原帖由 Dearkk 於 14-06-01 發表
prius 咁貴嫁, 我以為係echo 既後版黎
之前睇過架8,9年車, 賣4萬幾,
但係個賣家話前面少撞過, 換左個水箱 ...
其實你係咪講緊echo / yaris,唔係prius?

大宅

引用:Quote:eltontth 發表於 14-5-31 12:55 Priu

原帖由 Dearkk 於 14-06-01 發表
prius 咁貴嫁, 我以為係echo 既後版黎
之前睇過架8,9年車, 賣4萬幾,
但係個賣家話前面少撞過, 換左個水箱 ...
應該Ractis 先係Echo的後繼車喎!

別墅

引用:Budget+50k-80k+買唔唔到d唔太舊既車? +

原帖由 Dearkk 於 14-05-31 發表
Budget 50k-80k 買唔唔到d唔太舊既車?
細車來講,Jazz 都吾錯,以你的budget 都可以找到6年左右車。

禁止訪問

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+Dearkk+於+14-06-01+發表priu

禁止訪問

熱血勳章

回覆:想買架細車渣下 Prius 定 Jazz 好?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:想買架細車渣下 Yaris 定 Jazz 好?

我揸 ractis, 好揸喎,唔算大架,內籠都夠濶。

別墅

剛上28睇JAZZ 08年約70K-90K, 09年80K-100K

05年BMW 120I M SPORT 88K
06-07年 120I 75K -100K

同BUDGET, 年份只差1-2年, 不如花D時間慢慢搵部靚仔BMW黎玩

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:剛上28睇JAZZ 08年約70K-90K, 09年80K-100K

原帖由 anfield_martin 於 14-06-01 發表

剛上28睇JAZZ 08年約70K-90K, 09年80K-100K
但係honda好"come",好少野壞,就算touch wood壞左手工零件無咁貴

但BMW,有返咁上下年份,好睇彩數,而且壞左維修好貴

如果唔係好有錢去買車,我會揀honda
如果budget大,而會預多錢係車到,我會揀新歐洲車

珊瑚宮

回覆:想買架細車渣下 Yaris 定 Jazz 好?

Jazz好

禁止訪問

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+Dearkk+於+14-05-31+發表Budg

禁止訪問

熱血勳章

引用:+本帖最後由+anfield_martin+於+14-6-1+23:

禁止訪問

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+anfield_martin+於+14-06-01+

禁止訪問

熱血勳章

引用:我揸+ractis,+好揸喎,唔算大架,內籠都夠

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 YuYuMother 於 14-06-01 發表

原帖由 Dearkk 於 14-06-02 發表
Ractis 都可以,主要想搵細車,1500 cc樓下
Ractis 好揸慳油,你試下搵二手,應該都有d優質既。

公爵府

Dearkk 發表於 14-6-2 14:30
Ractis 都可以,主要想搵細車,1500 cc樓下
我妹妹喺美國揸 Fit,即係美版 Jazz,我暑假去探佢都揸過佢架車,感覺唔錯,都夠力,而且內籠大,慳油,拍低後排嘅座椅簡直可以變身一架貨 van 仔,我地出入機場運行李一 d 難度都冇,我幾中意

首頁

尾頁

跳至