想生BB

跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

回覆:ET8379 的帖子

我34,去緊35。
試左半年,剛小x。
再努力過!

大宅

我34啦,試左半年,尋日綠d有淺控,仲以為有機,點知今朝綠d白雪雪,超失望,約左今月中睇婦科,因為好快就高0了,祝大家早孕

複式洋房

我31...年尾32...
上年一次就中左, 但小X左...
而家開始想加油...

大宅

減齡達人勳章

引用:我34啦,試左半年,尋日綠d有淺控,仲以為

原帖由 msipwong 於 14-06-02 發表
我34啦,試左半年,尋日綠d有淺控,仲以為有機,點知今朝綠d白雪雪,超失望,約左今月中睇婦科,因為好快就 ...
M come 未?或者唔夠 sensitive ?

你會睇邊個中醫,我想轉,諗緊浸大沈醫師

大宅

減齡達人勳章

引用:我31...年尾32...上年一次就中左,+但小X左.

原帖由 Cx2 於 14-06-02 發表
我31...年尾32...
上年一次就中左, 但小X左...
而家開始想加油...
加油, bb 好快返你身邊

Cx2  多謝你呀!!~
不過, 我真係好多陰影LAW。
我會慢慢再試下  發表於 14-6-2 10:30

大宅

回覆:kurinrin3 的帖子

未到,9/6才due day, 但紅d變得淺控及體溫都回落到36.7度,應無行了。我都係間中睇中醫,沈醫師好勁架?

大宅

引用:Quote:原帖由+msipwong+於+14-06-02+發表我

原帖由 kurinrin3 於 14-06-02 發表
M come 未?或者唔夠 sensitive ?

你會睇邊個中醫,我想轉,諗緊浸大沈醫師
未到,9/6才due day, 但紅d變得淺控及體溫都回落到36.7度,應無行了。我都係間中睇中醫,沈醫師好勁架?

大宅

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+kurinrin3+於+14-06-02+發表M

原帖由 msipwong 於 14-06-02 發表

...
我 6/10 due day, 咁你係排卵後第幾日?應該無咁快驗到,唔好咁快打定輸數,我地要加油。希望呢個 cycle 齊齊 bingo

我聽日講浸大沈醫師好勁,所以想試下。

大宅

small_rain_23 發表於 14-5-31 20:29
33,努力中
我同你一樣, 都係努力中~
][url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/][/url][img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/362dgj8l777i8f0b.png[/img]

大宅

引用:Quote:原帖由+msipwong+於+14-06-02+發表未

我 6/10 due day, 咁你係排卵後第幾日?應該無咁快驗到,唔好咁快打定輸數,我地要加油。希望呢個 cycle 齊 ...
嘩,大家都差不多日子呀,希望今次大家一齊有喜一齊轉版:)21/5號排卵,12日了。

Cx2  我都係21/5呀!!!!!
好緊張。好緊張。好緊張。。。  發表於 14-6-2 12:44

大宅

msipwong 發表於 14-6-2 10:42
嘩,大家都差不多日子呀,希望今次大家一齊有喜一齊轉版:)21/5號排卵,12日了。

...
加埋我呀~我DUE DAY 6月8日~應該5月26日排.....
希望今次大家一齊有喜, 一齊轉版啦~
][url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/][/url][img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/362dgj8l777i8f0b.png[/img]

大宅

引用:Quote:msipwong+發表於+14-6-2+10:42+嘩,

原帖由 j123tse 於 14-06-02 發表
加埋我呀~我DUE DAY 6月8日~應該5月26日排.....
希望今次大家一齊有喜, 一齊轉版啦~
...
Good, 等你好消息呀

大宅

引用:Quote:原帖由+msipwong+於+14-06-02+發表未

我 6/10 due day, 咁你係排卵後第幾日?應該無咁快驗到,唔好咁快打定輸數,我地要加油。希望呢個 cycle 齊 ...
同你一樣同一日呀,今次出現哈哈笑連do3日不過直覺話我知係期望唔大

大宅

引用:Quote:small_rain_23+發表於+14-5-31+20:29

我同你一樣, 都係努力中~
Try左幾耐,我排緊不育科

大宅

small_rain_23 發表於 14-6-2 12:27
Try左幾耐,我排緊不育科
我其實真正try係呢兩個cycle.你try左幾耐呀~?

大宅

引用:Quote:small_rain_23+發表於+14-6-2+12:27+

我其實真正try係呢兩個cycle.你try左幾耐呀~?
大約一年,但我排定先!

大宅

small_rain_23 發表於 14-6-2 12:46
大約一年,但我排定先!
你排邊間呀~我都自知年紀唔細~
其實都應該排定先, 排得黎差唔多啦~

大宅

回覆:有無 30歲以上嘅 jm 努力緊第一胎入嚟分享下

有冇jm可以幫我睇下呢兩支哈哈笑,25同26號都有出現不過25號冇影相個日條缐色係淡啲,應該邊日排先啱麻煩哂

大宅

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+kurinrin3+於+14-06-02+發表

原帖由 renemeow 於 14-06-02 發表
同你一樣同一日呀,今次出現哈哈笑連do3日不過直覺話我知係期望唔大
哈哈,我策略同你一模一樣,我紅d深粗連 do 3 日。

我都沒咩特別感覺,但可能仲好,上次排完第二日就胸脹痛,最後都係失敗,希望今次成功

大宅

減齡達人勳章

引用:有冇jm可以幫我睇下呢兩支哈哈笑,25同26號

原帖由 renemeow 於 14-06-02 發表
有冇jm可以幫我睇下呢兩支哈哈笑,25同26號都有出現不過25號冇影相個日條缐色係淡啲,應該邊日排先啱麻煩哂 ...
通常最深色代表 24-48後排, 轉淺可能排緊。

我通常深粗兩日,第三日紅d就好淺,即係排完。我有量埋體溫確定

如有錯就其他 jm 告知

首頁
23456...12

尾頁

跳至