論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我沒次見現工人,就很難接受她:穿T-BACK內褲;長褲管+四五吋高根鞋;用平價香水;吃煙;不綁綱絲頭頭髮;棟起隻腳在廚房吃飯;泠笑:SORRY囉;經常不準時回家;駁咀;不懂妥協....
你們...大家你們最憎工人...講吓!!!
When the rain is over, the sky clears up take one's course 順其發展;聽其自然

侯爵府

露pat, 露bra帶, 黑面+駁咀

大宅

1.
發姣 (著貼身衫褲﹑勁lace bra and under<仲要中間重要部份得lace果種>4吋高鬆高鞋﹑帶大圈耳環﹑c都要留長頭髮fing fing)

2.
無大無細,唔記得自己係工人,以為自己係間屋主人一份子。例﹕將自己的衫褲洗完晾晌主人房﹑屋企有位唔晾,c都要偷偷地晾响主人房,坐sofa睇電視….

3.
lazy
,得早上同晚上做嘢(因為主人响屋企),中午時間狂傾電話﹑發呆﹑睇報紙﹑瞓覺….

4.
叫佢做嘢扮唔識聽,我們傾偈的內容就全部聽到晒,仲要周圍同人講。

5.
成日話屋企有事,失驚無神話要返鄉下。

洋房

1. 著超闊領初抹地 (仲要停留O係先生面前幾分鐘)
2. 自己做錯野, 話佢仲要喊晒咁話太太唔鍾意佢
3. 你叫佢做野, 佢就擰轉頭口UP UP 話我
4. 成日用晒D野先至講我知, 搞到我要飛到去買
5. 同我個仔夾埋忍瞞我

大宅

YYB/michaelma,
我都有試得多,真是很氣憤 請問大家仲有沒有些激D????上次她還穿內衣吊帶在廚房洗嘢......好在我行先看見,即刻問她想掂???? 她即刻交叉手即刻去工人 房換;她是否引男人或想鬱$!!! 真令人想到頭髮白......常常做些(偶然)發生,嚇人的事....
17:13 發表
1. 著超闊領初抹地 (仲要停留O係先生面前幾分鐘)
2. 自己做錯野, 話佢仲要喊晒咁話太太唔鍾意佢
3. 你叫佢做野, 佢就擰轉頭口UP UP 話我
4. 成日用晒D野先至講我知, 搞到我要飛到去買
5. 同我個仔夾埋忍瞞我 ... [/quote]

[ 本文章最後由 KaKaYa 於 07-10-29 19:13 編輯 ]
When the rain is over, the sky clears up take one's course 順其發展;聽其自然

大宅

叫佢做嘢扮唔識聽,我們傾偈的內容就全部聽到晒,仲要周圍同人講

自己做錯野, 話佢仲要喊晒咁話太太唔鍾意佢

agreed

常吼我不在or瞓覺, 就同老公講太太唔開心, 自己都唔開心. 又話太太一駡她, 就全部野都唔記得, 叫我唔好鬧她, 幾好戲.

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

(1) 最憎佢成日黑口黑面好似殺咗佢全家咁
(2) 最憎同佢講嘢個時, 佢行嚟行去, 望都唔望下你
(3) 最憎佢晨早著住對拖鞋行到達達聲, 嘈到死
(4) 最憎佢用乜都大大力, 驚死d嘢唔爛
(5) 最憎佢坐梳化, 見到主人都唔走開, 攪到我覺得我似工人, 佢係主人
(6) 最最最憎就係無端端放完假唔番嚟瞓, 激到我嘔血
好在佢覺得自己肥, 無著內衣吊帶係屋企樹走啫~
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

睇完之後好怕我請o個個工人又係咁

大宅

第一憎佢駁咀... 我講佢又講, 我唔講時佢又唔講, 永遠唔聽我講完先, 一味搵籍口:tongue:

第二憎係問我電視劇情, 低低地, 我睬佢有味:tongue:

第三憎佢 "懶" 勤力..日日同我講太太我今日做左呢樣做左果樣, 但係屋企d窗好似影相落左soft鏡咁, 廁所個鏡櫃d塵又成寸厚囉...

別墅

第一憎佢黑口黑面,同佢講野唔望你,唔應你
第二憎佢開住廚房水口,放水,扮做野
第三憎佢用手洗野,全部水滴滴咁,扮無力扭干,
第四憎佢成日叫我個仔做,用she,(例如:she屙屎,she cry)而唔係講he,

大宅

第(6)妳都忍到????好嘢!!!給我warning+待炒
( 最最最憎就係無端端放完假唔番嚟瞓, 激到我嘔血)
原文章由 2heiBBmama 於 07-10-30 09:51 發表
(1) 最憎佢成日黑口黑面好似殺咗佢全家咁
(2) 最憎同佢講嘢個時, 佢行嚟行去, 望都唔望下你
(3) 最憎佢晨早著住對拖鞋行到達達聲, 嘈到死
(4) 最憎佢用乜都大大力, 驚死d嘢唔爛
(5) 最憎佢坐梳化, 見到主人都唔走開, ...
冇可能,工人一定不可坐梳化(叫她去廚房取膠椅坐

別墅

原文章由 KaKaYa 於 07-10-30 12:45 發表
第(6)妳都忍到????好嘢!!!給我warning+待炒
( 最最最憎就係無端端放完假唔番嚟瞓, 激到我嘔血)
冇可能,工人一定不可坐梳化(叫她去廚房取膠椅坐
...

嘩, 妳地點可以仲忍到架. 即炒啦 !

洋房

最憎佢駁咀而且講大話。

洋房

原文章由 KaKaYa 於 07-10-29 16:19 發表
我沒次見現工人,就很難接受她:穿T-BACK內褲;長褲管+四五吋高根鞋;用平價香水;吃煙;不綁綱絲頭頭髮;棟起隻腳在廚房吃飯;泠笑:SORRY囉;經常不準時回家;駁咀;不懂妥協....
你們...大家你們最憎工人...講吓!!! ...

你無同佢定規則咩? 我同個工人講好佐返工唔可以穿緊身衣物,唔可以low cut和短褲,唔可以香水、留長指甲。長頭髮要綁起來,否則就剪短。

你過個炒佐未呀?

別墅

點解你地第一天時無同你地工人講清楚?
我就規定她工作時的衣著, 有犯, 即閙. 唔使自己勞氣.

總之我唔鍾意的野, 唔好在我眼前出現.

大宅

我最難忍係佢無記性, 講完, 教完又唔記得.

洋房

講大話
駁咀
黑口黑面
無愛心

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

黑面, 駁咀, 擺個臭串樣出黎, 見到就想車佢兩巴

大宅

原文章由 catcat_22 於 07-10-30 14:41 發表
黑面, 駁咀, 擺個臭串樣出黎,
見到就想車佢兩巴
agreed!很難忍,學人串當我們好虾 問她們是否低b/能 我個隻低b食煙...溝仔...難有形...做嘢冇晒影.... 冇責任心...冇愛心.....(當見到她時)由她後面憎到她前面(不見她有冇這樣感覺)?????

大宅

Dreamy,

"第四憎佢成日叫我個仔做,用she,(例如:she屙屎,she cry)而唔係講he" ?-(

唔係掛, 又真係好乞人憎喎
計我話, 你罰佢講 he... 1千次, 睇佢以後重敢唔敢唔記得!

原文章由 Dreamy 於 07-10-30 12:42 發表
第一憎佢黑口黑面,同佢講野唔望你,唔應你
第二憎佢開住廚房水口,放水,扮做野
第三憎佢用手洗野,全部水滴滴咁,扮無力扭干,
第四憎佢成日叫我個仔做,用she,(例如:she屙屎,she cry)而唔係講he, ...

首頁

尾頁

跳至