跳至

首頁

尾頁

公爵府

Melody_BB 發表於 14-6-18 08:52
唔好為惡意中傷而批評人地!
我小朋友有同學,屋苑也大把學兄學姐,呢D唔係秘密!
點解講實話都要俾人踩? ...
嘩!你好燥喎,你睇吓我下面講啲嘢先啦

公爵府

Melody_BB 發表於 14-6-18 08:52
唔好為惡意中傷而批評人地!
我小朋友有同學,屋苑也大把學兄學姐,呢D唔係秘密!
點解講實話都要俾人踩? ...

呢篇應該係回你的,回錯咗俾emily!
推薦信當然係每類小朋友,有唔同寫法啦,呢個係常理,我同你講笑啫,唔好介意!而且代表校長的所有嘢,都會影響到他人對佢的睇法,點可以求其.
其實推薦信可提前寫,如你要見直資學校,校長會配合!
幼稚園輕鬆啲,我絕對贊成,我好鐘意活動教學.但間間學校都有不足方地,肖X都唔例外,尤其幾位主任的質素,處事能力真的好唔掂!
PS:我係打緊後SEND完,先見到你呢個咁火的POST,而唔係見到先發的,你咁容易俾人激親,睇怕一日要火好多次

伯爵府

引用:Quote:emily198114 發表於 14-6-18 00:21

原帖由 piv 於 14-06-18 發表
推薦信當然係每類小朋友,有唔同寫法啦,呢個係常理,我同你講笑啫,唔好介意!而且代表校長的所有嘢,都會影響到 ...
我少同主任交手,所以未能comment 人地處事手法.

但就如五星級酒店也會有不滿意的客户,肖珍每月收幾百元學費,睇返老師學校對小朋友有付出,我覺得收貨。

別墅

回覆:肖X幼稚園

今天肖珍高班係劇院搞畢業禮,上年呢個時期,大女就係度表演,呢三年佢讀得好開心,至於小學追唔追得上,真係睇你地想要乜,小學叻唔代表中學叻,中學叻唔代表一定有得入U,最重要係間幼稚園同家長本人點陪養個小朋友,個小朋友又喜唔喜歡返學。我個女無讀過其他幼稚園,無得比較,但我滿意肖珍。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我囡肖珍k3, 今日行畢業禮,佢地既表演,令我好感動,真係好多謝肖珍全體職員既愛心和教導,小朋友在台上表現開心,我知我冇揀錯. 如果讀幼稚園都要谷,小朋友真可憐

別墅

回覆:piv 的帖子

我係過來人,上年攞咗封信用唔著,最後打開咗黎睇,內容絕對唔係馬虎,學校有用心了解過小朋友先寫,而且我相信每間學校總有優點和缺點,最重要小朋友愉快學習

首頁

尾頁

跳至