自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

bu-b 發表於 14-6-4 16:09
因為無限復活所以被封?我入過個post,唔覺有問題喎!?

係囉, 就係唔覺得有咩, 所以我開POST問問題囉

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

mrstangdorothy 發表於 14-6-4 15:02
完全未入過去睇
me too

男爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

啱啱又有條標題睇睇下無得睇

伯爵府

畀面勳章

wasabi_s 發表於 14-6-4 16:18
啱啱又有條標題睇睇下無得睇

係呀......"我收到以下pm......"

好想知咩事呀???????好吊引。

公爵府

miffymiffy 發表於 14-6-4 16:15
係囉, 就係唔覺得有咩, 所以我開POST問問題囉
我有入去睇過 , 又唔覺有人互爆 , 之後有冇就唔知 , 一係 "算命後靠自己改變命運" 係唔正確 , 所以封佢舖

男爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

回覆 無氣同你講 的帖子

就係唔知話susanna咩呢? 我連susanna 乜水都唔知bk 呢排殺氣好重

禁止訪問

引用:回覆 無氣同你講 的帖子就係唔知話susanna

公爵府

無氣同你講 發表於 14-6-4 16:24
呢個我知知地 , 好似係管理員 pm 叫佢刪除簽名果 D 字眼 , 佢就將簽名 D字眼出 post , 內容關於一個叫 susanna 既人 , 但係似乎冇乜人知 susanna 係邊個

伯爵府

畀面勳章

MiuMiuLi 發表於 14-6-4 16:33
呢個我知知地 , 好似係管理員 pm 叫佢刪除簽名果 D 字眼 , 佢就將簽名 D字眼出 post , 內容關於一個叫 sus ...

THANKS!

子爵府

回覆:咩事被封舖

搵生意

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miffymiffy 發表於 14-6-4 15:01
被人投訴導人迷信嗎?

定係同國王既宗教唔同?
係有人三番四次上來扮分享,其實目的是找生意

miffymiffy  ic, thx :)  發表於 14-6-4 23:24
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

我無睇喎, 點可以睇番呢?
世上只有!!!

伯爵府

引用:Quote:miffymiffy+發表於+14-6-4+15:01+被

原帖由 wong2323 於 14-06-04 發表
即係最後係介紹風水師傅?

芭芭拉

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無氣同你講 發表於 14-6-4 16:24
我知有個蘇珊娜,但唔記得樓主個名

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MiuMiuLi 發表於 14-6-4 16:33
呢個我知知地 , 好似係管理員 pm 叫佢刪除簽名果 D 字眼 , 佢就將簽名 D字眼出 post , 內容關於一個叫 sus ...
係一個..............謎

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

媽咪面 發表於 14-6-4 19:03
即係最後係介紹風水師傅?
佢好蠱惑,總之大家要小心,唔好透露個人資料比陌生人啦!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:miffymiffy+發表於+14-6-4+15:01+被

我對呢D很警惕

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:被人投訴導人迷信嗎?定係同國王既宗教唔同?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:咩事被封舖

大宅

引用:Quote:miffymiffy 發表於 14-6-4 15:01 被

我以為佢個post 係話唔洗信算命,最緊要靠自己

首頁

尾頁

跳至