想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

各位一邊輸卵管塞既未來媽咪好呀,

其實我一邊輸卵管直頭cut左添呀,而另外果邊都唔係好靚,所以醫生先建議我去做IVF渣,不過如果你地真係想自然生既,其實可以試吓通輸卵管,係一個小手術黎架,如果係得既話,通完好易有,我有個醫生好介紹,就係陳煥堂(好似張栢芝都係搵佢接生),佢係做婦產科架,不過之前有好多人試過因各種原因不育搵佢,都搞掂左(不過都係聽返黎),我都搵佢通過,其實醫生都話我有機會自然懷孕,不過成數唔高,但我即管搵呢個醫生試吓,佢係養和架,我04年做,做左萬幾蚊,不過就一路試,一路排廣華IVF,結果都係要靠廣華,其實都係一個機會,你地都可以試吓.加油呀,唔好放棄

大宅

睛靈勳章

Twins_mummy

你就好啦,我本來都有一對半歲大既twins架,可惜細佬係前個星期六已經離開左我地啦:cry: ,開頭好傷心 ,喊得好緊要 ,但后尾好積極諗想佢快d返黎,我會盡快再懷孕,迎接佢返黎

原文章由 Twins_mummy 於 07-11-2 13:03 發表
我自己都曾經試過一邊輸卵管塞左,不過自己唔知,因為我有照過輸卵管醫生話無問題。我都係無排卵,所以做IUI,第一次成功,不過小產左,之後再做就IUI,宮外孕,醫生話右邊輸卵管塞左,果次差D連命都無。所以切左一邊輸卵管, ...

大宅

睛靈勳章

我唔知佢地醫學個名叫咩,我做果陣個醫生就話係將佢整靚佢,好似裝修咁,我個case就係條輸卵管唔靚,唔通,就唔係塞,都唔知點講,總之係有得做架啦,你試吓問吓第二個醫生:-P

原文章由 bebe190 於 07-11-4 18:57 發表
hi,

我想問是否真的可以通輸卵管,因為我睇開嗰果婦科,佢話冇得通,
有冇人知道?

首頁

尾頁

跳至