跳至

首頁

尾頁

大宅

萬寧買任何bb野,加5蚊,可以換pamper輕鬆穿一包, 有size可揀, 除加加大碼係3片裝之外, 其他都係4片裝

大宅

嘩..正呀..
等我一陣落去掃下先!!!
而家同凱敏換片真係好辛苦...坐唔定..訓唔定..周身郁

大宅

多謝報料

男爵府

<吉之島>都係買任何bb野,加5蚊,可以換pampers輕鬆穿一包!我頭先都換咗一包俾阿B:loveliness: 。

複式洋房

OH VERY VERY THANK NOW BUY

男爵府

原文章由 朱寶 於 07-11-3 15:57 發表
萬寧買任何bb野,加5蚊,可以換pamper輕鬆穿一包, 有size可揀, 除加加大碼係3片裝之外, 其他都係4片裝

係咪冇限幾多$$$$可以換幾多pack家????

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

惠康都係呀,求先啱啱換左..
只要在惠康買任何bb用品加5蚊便可換一包,以一發票計...

求先幫bb試左啦,勁得意呀..好似着左底褲仔咁...都幾易着喎...

珍珠宮

畀面勳章

我都換左4包

男爵府

今日我去惠康仲有wor, $5一包4條, 一次過掃左4包呀~

別墅

我都唔執書... 尋晚換左4包呀 .. 萬寧唔係計單一發票 , 係按件數計 .. 買2包尿片 ( $195/2包 ) 都係按2件計 ... 我見有個婆婆買細包裝濕
紙巾 ... 攞六包 .. 咁就加錢換左六包 lu ...

仲有呀 !!! 原來買滿 $40 元仲送一包 huggies 紙尿褲添 . 但係巳經換哂 .. 改送雀巢米糊連coupon ..

無限買幾多錢架 .. 但寫住按單一發票計 .. 唔知點解改左按件計 .. 其實佢地成日分單 ... 都好煩 .. 唔知會唔會有d店鋪真係按本子辦事呢 ???

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 wybaby 於 07-11-7 15:25 發表
我都唔執書... 尋晚換左4包呀 .. 萬寧唔係計單一發票 , 係按件數計 .. 買2包尿片 ( $195/2包 ) 都係按2件計 ... 我見有個婆婆買細包裝濕
紙巾 ... 攞六包 .. 咁就加錢換左六包 lu ...

仲有呀 !!! 原來買滿 $40 ...

hmm, 頭先去第一城嗰間萬0, $xx for 2 嗰d當1件喎!
車~我咪唔要囉! :tongue:
最多去過第間買! :tongue: :tongue: :tongue:

別墅

嘩 .. 唔通夜ma ma 落去買有著數 .. 佢地趕住收工 ... 唔記得左 !!!

( 佢地收9 點 .. 我地睇埋野 .. 真係差唔多9點先比錢 ... 哈哈 )

男爵府

我o係惠康就買4件野囉,原本叫佢分4張單(因為佢話每張換一次),後來佢同我打晒落一張單到,佢話見到有4個bb item就得,我六十幾蚊埋單囉!

大宅

I buy over 30pack in Kwun Tong,TKO & Shatin , but they did not said that one pack for one invoice , all buy in one time

首頁

尾頁

跳至