興趣嗜好

跳至

首頁
12345...53

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

睇info,多咗個Bingo玩

頭先update咗,未知點玩點過關

提供過關提示者, 請註明/
否則整理時會很混亂, 謝謝

Round 1 紅色過關"密碼": (感謝絕望提供, catcatcati修正)
2: 1局400蚊
3: 1局50萬分
4: 累積使用米奇技能10次
5: 1局50combo
6: 1局連250個公仔
7 :1局1次連12個公仔
8 :用+ Score 道具3次
9: 累積70次 fever
10 :1局用4次技能
11 :累積消除5000個公仔
12: 1 局消除80個米妮 (用Minnie)
13: 1 局裏用米妮技能5次
14: 1 局 5 次 fever
15: 1局1次連16個公仔
16 :累積用60次技能
17: 累積2500exp
18: 用米奇累積190exp
19: 連65combo
20: 1局拎160exp
21 :Mickey and Friends (米奇與他的朋友) 累積消2000個
22 :維尼系列累積250萬分
23 :使用松鼠1局得到 60萬分
24 :玩15場
25 :1 局裏面消除100個米奇 (用Mickey)

絕望心得:
19:留意無fever要連接住唔好斷
可以留技係無fever時先用 用黎連住個combo 因為fever緊就唔會斷
25:多次失敗就用5>4道具吧

Round2藍色過關"密碼": (感謝va7sbi補充)
藍色
2: 100 次制造炸彈(用白貓或黃兔等等)
3:連150combo
4:用Zero(白鬼)+ 5>4工具出50次技
5:1局制造炸彈8次(用白貓或黃兔等等)
6:1局米奇/唐老鴨伴侶/灰色免仔 75萬分
7: 耳垂既人 1局70萬
8: 有帽既人 1局6次技
9: 黃色既人 累積8000蚊
10:跳跳虎一局6次技
11:連出wonderful (連出>20個)
12: 有頭髮既人連出19個
13:用Zero(白鬼)+ 5>4工具出1局5次技
14:松鼠系列 1局6次技
15:1000個三眼? 不必隊長
16: 巴斯光年 1局消110個
17: 黑色既人 累積5950exp
18: 累積使用100次技能"時間停止"
19:白色既人 累積150FEVER
20:怪獸公司&TOY STORY? 1局90萬
21:1局使用8次技能"時間停止"
22:用藍眼公仔累積1000萬分
23:1局消110個有Ribbon(minnie, white cat, alice)
24:1局要用鴨嘴獸攞600蚊
25:布魯圖1局90萬

藍色Bingo攻略
http://www.seewide.com/space-article-id-99583.html

溫馨提示:
請勿在版面留下Line ID
始終涉及私隱
以免不法之徒有機可乘

多謝合作~

bbminimarket    發表於 14-11-16 09:26
MrsRoss  Tsum Tsum Bingo Card No. 3 攻略︰

http://www.seewide.com/space-article-id-111316.html  發表於 14-7-11 14:58

別墅

BK Milk勳章

回覆:Tsum Tsum有新update~

係呀 updaete 左 要完成尐mission 就會有禮物

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

啱啱先 download 完 1.0.7,又要再 download
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

去update 先, thanks

男爵府

唔識睇bingo d mission

別墅

BK Milk勳章

我差5個mission 就完成哂,不過呢5個吾知講咩。

小倩  玩咗一日,啱啱發現原來點個數字係有提示   發表於 14-6-11 06:53

別墅

BK Milk勳章

引用:唔識睇bingo d mission

原帖由 nicolebean 於 14-06-10 發表
唔識睇bingo d mission
我地既mission 應該一樣,我估。
你轉米奇玩啦。

男爵府

Maggie39 發表於 14-6-10 15:59
我地既mission 應該一樣,我估。
你轉米奇玩啦。

thanks!!!!
15係咩呀你知唔知?

別墅

BK Milk勳章

引用:Quote:Maggie39 發表於 14-6-10 15:59 我地

thanks!!!!
15係咩呀你知唔知?
其實我估估下 我都吾知 玩玩下就clear 左咁多mission.

水晶宮

我見到,但未update! 好玩嗎?

別墅

BK Milk勳章

引用:我見到,但未update! 好玩嗎?

原帖由 99dogdog 於 14-06-10 發表
我見到,但未update! 好玩嗎?
其實都係一樣咁玩 只不過 多左mission做下 有尐獎勵咁囉

子爵府

Where can download? I download before , but delete,now cannot find

複式洋房

引用:Quote:Maggie39 發表於 14-6-10 15:59 我地

thanks!!!!
15係咩呀你知唔知?
15要求係1次連16隻tsum

別墅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 nicolebean 於 14-06-10 發表

原帖由 sunsky46 於 14-06-10 發表
15要求係1次連16隻tsum
吾好意思呀 咁你知吾知12, 13, 22, 23 同25 係要做尐咩呀。

大宅

回覆 Maggie39 的帖子

12 = use minnie

別墅

BK Milk勳章

引用:回覆 Maggie39 的帖子12 = use minnie

原帖由 bbaunt 於 14-06-10 發表
回覆 Maggie39 的帖子

12 = use minnie

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

去更新吓先

複式洋房

回覆 bbaunt 的帖子

我轉左用美妮都完成唔到任務GE點解??

大宅

Up 左!但好多吾知咩黎

伯爵府

18 = use MICKEY 經驗要OVER 190

首頁
12345...53

尾頁

跳至