親子旅遊

跳至

首頁
23456...46

尾頁

別墅

引用:我想問297人民幣自助餐係一人價還是兩人價

原帖由 pm1602 於 14-06-14 發表
我想問297人民幣自助餐係一人價還是兩人價?
一個人,我見到大陸個d團購有半價,不過要8:30至入場至10點

男爵府

回覆:ultraman357 的帖子

請pm埋個銷售經理資料比我,thx

I love my dear husband and dear daughter.

男爵府

回覆 ultraman357 的帖子

唔該晒!原本想訂池畔親水房,但永東話冇房,現訂半山池畔親水房。

別墅

引用:回覆 ultraman357 的帖子唔該晒!原本想訂

原帖由 bread 於 14-06-14 發表

唔該晒!原本想訂池畔親水房,但永東話冇房,現訂半山池畔親水房。 ...
唔洗客氣
只係遠少少,
你有時間睇下post #36,有個地圖。

男爵府

我都想知道如訂三日兩夜房,應該一日連晚餐還是二日都連晩餐謝謝

別墅

引用:回覆 ultraman357 的帖子我都想知道如訂三

原帖由 iceiceice 於 14-06-15 發表

我都想知道如訂三日兩夜房,應該一日連晚餐還是二日都連晩餐謝謝
睇下你出唔出去食飯!

男爵府

出去邊到會多d嘢食

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都諗住月尾去玩,而家格價中
     [em:14: ]

別墅

引用:回覆 ultraman357 的帖子出去邊到會多d嘢食

原帖由 iceiceice 於 14-06-15 發表

出去邊到會多d嘢食
樟木頭火車站,或者塘廈市中心

男爵府

唔該晒,另外請問你在那裡book

侯爵府

回覆:東莞塘廈三正半山酒店 (5月尾去完)

我刚回來。塘廈湖南菜及韓國菜館多,粤菜館不多。那家毛家菜馆冷氣很弱,邊吃邊流汗。
以下酒店有联系車司機卡片,他說酒店往/返福田囗岸(一程)RMB200, 羅湖囗岸則RMB250. 已包路橋費。

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我刚回來。塘廈湖南菜及韓國菜館多,粤菜館

原帖由 sunshine0613 於 14-06-15 發表
我刚回來。塘廈湖南菜及韓國菜館多,粤菜館不多。那家毛家菜馆冷氣很弱,邊吃邊流汗。
以下酒店有联系車司 ...
請問可以用what\'s app 或wechat 聯絡包車嗎?

[em:14: ]

別墅

引用:我刚回來。塘廈湖南菜及韓國菜館多,粤菜館

原帖由 sunshine0613 於 14-06-15 發表
以下酒店有联系車司 ...
我都係呢個司機咭片,我仲以為唔可以post 上嚟
Thanks

別墅

cherry_bb  是否7人車?  發表於 14-6-17 00:39

男爵府

引用:Quote:原帖由+欣媽媽+於+14-06-10+發表我想

原帖由 MrsKong 於 14-06-11 發表
我經 "007 Travel" book 了親子package (池畔房),RMB1888 平日價
請問過數後,007會出返receipt 比你嗎?因為我過完數,佢口頭覆話收到,但冇email confirm 或receipt

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由 MrsKong 於 14-06-11 發表我

原帖由 Greentea123 於 14-06-16 發表
請問過數後,007會出返receipt 比你嗎?因為我過完數,佢口頭覆話收到,但冇email confirm 或receipt

...
自己打去酒店double confirm

大宅

Greentea123 發表於 14-6-16 12:36

...
007 Travel 有回覆呀!收到confirmation e-mail & phone call follow up 問我收到email與否!

我其後再send email 給酒店 double confirmed 了!

男爵府

回覆:MrsKong 的帖子

Thanks a lot!

別墅

JCBC :如果你三個大人,一間房可能唔夠住
小朋友唔夠100cm ,唔收錢

別墅

那我book雙床房就夠的。最重要我想知道小朋友幾高或多大要收費,考慮一下book雙人套票或是家庭套票。

首頁
23456...46

尾頁

跳至