自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

算把啦 條布分分鐘污漕過地下

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:算把啦+條布分分鐘污漕過地下

原帖由 RSG媽媽 於 14-06-10 發表
算把啦 條布分分鐘污漕過地下
唔奇

咪去

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

公爵府

度度都有D 咁既嘢, 睇你好唔好彩見到以前識得D 做酒樓既侍應, D 抺手毛巾攞嚟抺加拿大, 抺鞋

milktealai    發表於 14-6-10 21:17
fanny3315    發表於 14-6-10 16:37

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

唔算好污漕咋喎....出去食野真係要眼不見為干淨至得啦

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:唔算好污漕咋喎....出去食野真係要眼不見為

原帖由 廷廷媽 於 14-06-10 發表
咁佢唔應該響正我前面做囉
做到咁點可以眼不見

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

引用:度度都有D+咁既嘢,+睇你好唔好彩見到以前識

原帖由 月光兔 於 14-06-10 發表
度度都有D 咁既嘢, 睇你好唔好彩見到以前識得D 做酒樓既侍應, D 抺手毛巾攞嚟抺加拿大, 抺鞋:zombi ...
所以咁多社區型耐藥性金黃葡萄球菌感染

何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

畀面勳章

珍珠宮

引用:

原帖由 BaoYue_BaoKun 於 14-06-10 發表

好污糟啊

何謂不誠實使用電腦??

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係寧俾人知莫俾人見
我個邊個CANTEEN入面廚房洗碗既阿姐去完廁所唔洗手,
我認我衰,打死我都唔會去食,話佢洗碗,但係又點會真係咁簡單,唔多唔少都會幫下手整野食既

水晶宮

畀面勳章

fungwongphie 發表於 14-6-10 15:44
D完全顯示咗我心情呀

我想呀

珍珠宮

引用:真係寧俾人知莫俾人見我個邊個CANTEEN入面

原帖由 fanny3315 於 14-06-10 發表
真係寧俾人知莫俾人見
我個邊個CANTEEN入面廚房洗碗既阿姐去完廁所唔洗手,
我認我衰,打死我都唔會去食,話佢 ...
我哋有個男同事又俾人發現去完廁所唔洗手

我哋盡量少麻煩佢掂文件

好肉酸

vlnz  都唔明點解D人去完廁所唔洗手,佢地唔覺核突夾污糟!諗起佢掂過既野都想嘔  發表於 14-6-10 18:36
何謂不誠實使用電腦??

子爵府

畀面勳章

fungwongphie 發表於 14-6-10 15:50
唉,我已經係大牌檔我都去嗰D人,不過響咁樣全情直擊加上塊布D水係完全沾濕哂全張枱既情況底下,真難以接受 ...

係你面前做真係好難受既....我明白

不過廚房入面.......

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:天佬運真係好鬼污糟!!!!!! 慎去!

其實呢D地方預左唔乾淨,只不當平時當睇唔到

子爵府

畀面勳章

fungwongphie 發表於 14-6-10 16:02
其實如果一個人,響呢D區,食差不多$80既午餐我唔認為係中低價

不過 ...

我想講中同低價,SORRYSORRY

fungwongphie  No offence 啦。個阿姐令人好嘔  發表於 14-6-10 16:53

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fungwongphie 發表於 14-6-10 16:42
我哋有個男同事又俾人發現去完廁所唔洗手

我哋盡量少麻煩佢掂文 ...
男人喎,仲嘔呀

珍珠宮

引用:Quote:fungwongphie+發表於+14-6-10+15:50+

原帖由 懿仔媽媽 於 14-06-10 發表
係你面前做真係好難受既....我明白

不過廚房入面.......
明既

冇見住嘛

同埋⋯⋯煮番又安全少少

至恐怖佢掉番條布去個出菜位度就唔理

咁不如洗番個痰罐俾佢裝湯飲

何謂不誠實使用電腦??

子爵府

引用:唔算好污漕咋喎....出去食野真係要眼不見為

原帖由 廷廷媽 於 14-06-10 發表
X2

珍珠宮

引用:Quote:fungwongphie+發表於+14-6-10+16:42+

原帖由 fanny3315 於 14-06-10 發表
男人喎,仲嘔呀
所以好鬼怕佢掂個水機

何謂不誠實使用電腦??

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我都好怕呢間野
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

回覆:天佬運真係好鬼污糟!!!!!! 慎去!

真過分

首頁

尾頁

跳至