自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:天佬運真係好鬼污糟!!!!!! 慎去!

水晶宮

heavybb 發表於 14-6-10 16:02
以前我阿哥part time係五星級酒店既廚房做野
佢話整好左既扒, 係廚房掉落左地, 之後D人叫佢放返上碟當無事 ...

水晶宮

BK Milk勳章

間間都係咁
所以我會用消毒紙巾抹枱

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:其實我覺得無咩大不了,好多餐廳都係咁,什

原帖由 HeninBaby 於 14-06-10 發表
其實我覺得無咩大不了,
好多餐廳都係咁,
什至過之而無不及,

順順利利 大吉大利       

侯爵府

E間野越整越唔好食, 無去好耐了.

大宅

我上星期去XS鷄偶飯,有個廚房佬成身白色粉行出來,隨手係樓面扲塊布抺完身抺褲跟住抺鞋,抺完放返晌樓面,跟住個樓面見到都照用塊布抺枱,跟住抹醬油樽。晌客面前都咁,見唔到咪

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我以為佢係執跌左地下既既野食俾你食添....

原帖由 懿仔媽媽 於 14-06-10 發表
我以為佢係執跌左地下既既野食俾你食添..... 講真中低價食店我諗100%都係咁 佢就係衰做得太白....:q ...
係!咁鬼明顯,真係好難受

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:我上星期去XS鷄偶飯,有個廚房佬成身白色粉

原帖由 ciaochibi 於 14-06-10 發表
我上星期去XS鷄偶飯,有個廚房佬成身白色粉行出來,隨手係樓面扲塊布抺完身抺褲跟住抺鞋,抺完放返晌樓面, ...
嘩,嗰個人唔知塊布做乜來咋嘩?

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+懿仔媽媽+於+14-06-10+發表我

原帖由 milky_red 於 14-06-10 發表
係!咁鬼明顯,真係好難受
其實隔離枱位小姐同埋其他客都聽到我話個阿姐,個小姐

我就想

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

去街食野係甘啦!天佬運而已

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

已經無去好耐

大宅

想生BB熱投

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

表面化干淨清潔又如何

職工如廁後不洗手

寶石宮

引用:我都好怕呢間野

原帖由 alicialee1210 於 14-06-10 發表
我都好怕呢間野
但米豬蓮喎其實我一直都好想試下

珍珠宮

引用:已經無去好耐

原帖由 carmenyan206 於 14-06-10 發表
已經無去好耐
我諗住經過快速食完鬆考試嘛,要做稻草人吖嘛,點知咁既啫,早知麥當當算數

何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

引用:表面化干淨清潔又如何職工如廁後不洗手 +

原帖由 1928mickey 於 14-06-10 發表
表面化干淨清潔又如何
起碼眼不見嘩

廚房open又如何,樓面唔掂一樣死

何謂不誠實使用電腦??

男爵府

呢間野,我唔會再去。唔計污糟,食物無特別。

我試過一個人,係非繁忙時間,成間鋪得四/五枱嘅情況下,死要我搭枱,
仲要係,四人枱,已經坐左一家三口。我坐落去,人地都呆左。

如果人多,搭枱絕對無問題。
但係,間鋪無乜人都搭枱。我話轉個位,
仲繼續帶我去搭枱。

結果,我忍唔住,即走。

侯爵府

大廚勳章

回覆:fungwongphie 的帖子

請左無衛生常識既職員,好倒米

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

首頁

尾頁

跳至