跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

hi, 我小女彤彤0611 BB...同各位SAY "HIHI":mrgreen: :mrgreen:

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hihi~~~我住荃灣呢

伯爵府

我都係住荃灣架

男爵府

原文章由 anaBB 於 07-11-6 11:04 發表
hello! 我住青衣ok嗎?
你個女11月幾出世?

ana, wincy, vf2006,
hello 呀,

我女女11/21 出世..., 佢細細粒粒, 但就好8卦...hehe...

好開心, 佢就來生日....你地點様celebrate 呀...

ana,
我之前都住青衣架...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

原文章由 lovebbmom 於 07-11-6 12:48 發表

ana, wincy, vf2006,
hello 呀,

我女女11/21 出世..., 佢細細粒粒, 但就好8卦...hehe...

好開心, 佢就來生日....你地點様celebrate 呀...

ana,
我之前都住青衣架... ...

我個仔叫卓晞呀, 佢係15號出世, 仲有9日就1歲生日, 果日諗住1家3口去disney玩, 不過依家仲未confirm

大宅

我住深井, 都係荃灣區架 :mrgreen:
我的小可愛係囡囡來的, 叫多寶 :mrgreen:
不過早咗少少出世, 10月28日, 都可以一齊傾計嗎?

[ 本文章最後由 swisslady 於 07-11-6 15:54 編輯 ]

洋房

你好!lvebbmom ,我都係住青衣o架!

好耐無見啊 anbb, vf2006,

我個女Ginnie係11月2日出世,同屋企人同朋友係屋企慶祝,壽星女固日好開心,好似知道咁,影像又會望住啦!最鍾意有蛋糕食。

朝早一起身,我就俾o左封利是佢,跟住同佢影像啦,佢扮鬼臉添...搞笑到極。
\\(^_^) 我叫Ginnie,爹地幫我起o既,細細個面就紅bobo,所以媽咪都叫我「蘋果小公主」喔!2006年11月2日出世,嬤嬤話我小氣,所以我35週半就出來見呢個世界啦!唔好見我人仔細細,我發起脾氣係聲“大大”喔!開心時就會笑到“ka ka”聲............. :-D

大宅

hi hi, 我住屯門, 未嫁前住荃灣, 間唔中都會去下荃灣shop around架.
我bb囡叫蓁蓁,11月28日出世 :loveliness:  

原文章由 swisslady 於 07-11-6 15:52 發表
我住深井, 都係荃灣區架 :mrgreen:
我的小可愛係囡囡來的, 叫多寶 :mrgreen:
不過早咗少少出世, 10月28日, 都可以一齊傾計嗎?

男爵府

ana,wincy,vf2006,swisslady,baney,bobo,
nice to meet u all and ur babies ar..

我女生日我要返工, 我老公果日又係on shift..無計...只好早d celebrate...我諗住同彤彤and 哥哥去食tea buffet...比 d cake 彤彤try 下...

me too ....好期待

禁止訪問

大宅

hi,
i live in Sham Tseng ga, my daughter birth on 12/11, we'll go to Disney on her birthday.

珍珠宮

好媽媽勳章

嗨,,我唔係住荃灣葵涌入唔入得黎呀
我住奧運果邊,,
囡囡26/11生日,,我自己係21/11生日
我有兩隻大小魔怪""

伯爵府

原文章由 baneychen 於 07-11-6 16:40 發表
你好!lvebbmom ,我都係住青衣o架!

好耐無見啊 anbb, vf2006,

我個女Ginnie係11月2日出世,同屋企人同朋友係屋企慶祝,壽星女固日好開心,好似知道咁,影像又會望住啦!最鍾意有蛋糕食。

朝早一起身,我就俾o左封利是佢,跟住同佢影像 ...

hi baney,

真係好耐無見, 下個月個1歲party你有無join呀 , ee都補祝ginnie1歲happy birthday, 快高長大, 健健康康, 越大越靚女, 有無多d ginnie既相睇吓呢

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

hello, 我住青衣, 比較好彩十一少係今個星期日十一號生日, 開頭諗住去 Ocean Park, 但個肚太大驚頂唔順, 依家諗住去城門水塘影相BBQ or 野餐

大宅

hihi
我住葵涌,麵粉仔10/11出世,大十一少一日
原文章由 仔仔錫錫你 於 07-11-7 13:35 發表
hello, 我住青衣, 比較好彩十一少係今個星期日十一號生日, 開頭諗住去 Ocean Park, 但個肚太大驚頂唔順, 依家諗住去城門水塘影相BBQ or 野餐

[ 本文章最後由 rainwing916 於 07-11-7 13:46 編輯 ]

民房

回覆 #8 swisslady 的文章

hi,
我個女穎穎係18/11/06出生, 家住葵芳, 想問吓深井好住嗎? 我們有想過搬過去住,請給些意見!

民房

回覆 #8 swisslady 的文章

hi,
我個女穎穎係18/11/06出生, 家住葵芳, 想問吓深井好住嗎? 我們有想過搬過去住,請給些意見!

首頁
12345...8

尾頁

跳至