想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家好, 我岩岩新JOIN 架, 我之前三月小產, 由知道有左, 到見紅, 到最後BB 自己無左, 只係兩個星期內既事, 當時真係好痛苦, 日日狂喊~~ 休息左一個月, 再努力, 日日飲中葯既日子真係好難過,~~~

別墅

最緊要調理好身體再出發, 加油!!

大宅

wannab 發表於 14-6-12 13:30
大家好, 我岩岩新JOIN 架, 我之前三月小產, 由知道有左, 到見紅, 到最後BB 自己無左, 只係兩個星期內既事, ...

hihi, 大家都係同路人, 好想有BB呀...
你唔好咁傷心啦...要好好調理吓自己, 準備繼續努力呀,
我上年8月未有準備懷孕時, 無端端個個月嚟兩次M, 先知原來自己有過, 但醫生話應該係好快咁無咗呀...當時我都唔開心, 仲身體好差, 好累, 手腳無哂力咁....直到今年2月我同老公就計劃開始努力造人仔, 希望今年大家一齊BINGO啦!...
加油

別墅

多謝你地呀, 初時真係接受唔到, 因為一直好鐘意小朋友, 都試左半年先有, 但開心唔夠一星期就流血, ....到流乾淨西醫CHECK 過無野後, 我由四月頭開始調理, 有睇中醫, 日日中葯加滴雞精, 而家身体好左好多喇...又努力過, 希望快啲BINGO 啦, 大家努力~~~

複式洋房

大家努力啦..我36了...咁老都未有一個

大宅

引用:大家好, 我岩岩新JOIN 架, 我之前三月小產,

原帖由 wannab 於 14-06-12 發表
大家好, 我岩岩新JOIN 架, 我之前三月小產, 由知道有左, 到見紅, 到最後BB 自己無左, 只係兩個星期內既事, ...
同路人,我3月都小x左!
再努力過!

男爵府

DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大家努力啦!

首頁

尾頁

跳至